Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου, 2021

Τραγικό θάνατο βρήκε 12χρονος σε παραλία της Ξάνθης

Εικάζεται ότι κάποιο θαλάσσιο ρεύμα σε συνδυασμό με το κύμα που είχε η θάλασσα, είχαν ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το άτυχο αγόρι

nauagoswstis

Σε τραγωδία κατέληξε το κυριακάτικο μπάνιο 12χρονου αγοριού με τους γονείς του και τον μεγαλύτερο αδερφό του στην οργανωμένη παραλία του Μυρωδάτου Ξάνθης.

Σύμφωνα με πληροφορίες μαρτύρων, το αγόρι, ενώ κολυμπούσε, διαπίστωσε αδυναμία να συνεχίσει, ζητώντας βοήθεια. Αμέσως έσπευσαν από την ακτή ο πατέρας του και ο μεγαλύτερος κατά δυο χρόνια αδελφός του, οι οποίοι προφανώς λόγω και του κύματος που υπήρχε στην θαλάσσια περιοχή στάθηκε αδύνατον να τον προσεγγίσουν για να προσφέρουν βοήθεια.

Εκείνη τη στιγμή έφθασε και ο ναυαγοσώστης της παραλίας που με τη βοήθεια άλλων λουόμενων κατάφεραν να βγάλουν στην ακτή τον πατέρα και τον μεγαλύτερο γιο. Δυστυχώς, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν στη θάλασσα τον 12χρονο, ο οποίος είχε χαθεί από το οπτικό τους πεδίο και αγνοείτο για ώρα.

Στον εντοπισμό και τη διάσωση του αγοριού συμμετείχαν και άνδρες του Λιμενικού, που έσπευσαν επίσης στην παραλία. Όταν ο μικρός ανασύρθηκε, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αυτόπτες μάρτυρες εικάζουν ότι κάποιο θαλάσσιο ρεύμα σε συνδυασμό με το κύμα που είχε η θάλασσα είχαν ως αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο το άτυχο αγόρι, που δεν κατάφερε να βρεθεί σε χαμηλότερα βάθη, ώστε να πατήσει και να βγει στην ακτή.

Έρευνα για να εξακριβωθούν τ’ ακριβή αίτια πνιγμού του 12χρονου διενεργεί το Λιμεναρχείο Πόρτο Λάγους.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By