Σάββατο, 13 Αυγούστου, 2022

Φωτόπουλος: Να παραιτηθεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ

Εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του Ι. Παναγόπουλου

PanagopoulosGsee

Ο πρώην πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ και νυν μέλος της ΕΕ της ΓΣΕΕ Ν. Φωτόπουλος, εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά του προέδρου της ΓΣΕΕ Ι. Παναγόπουλου, καλώντας τον να παραιτηθεί.

«Η «διοίκηση Παναγόπουλου» από την ημέρα που παρέδωσε στα πόδια της κυβέρνησης και της τρόικας τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας και αντέδρασε μόνο προσχηματικά σ΄όλες τις επιθέσεις που δέχτηκαν οι άνεργοι και οι εργαζόμενοι, ενεργεί μόνο σαν συνδικαλιστικός τροχονόμος, για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων» υποστήριξε ο κ. Φωτόπουλος και συμπλήρωσε: «Σαν μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ δεν επεδίωξα να εγκλωβίσω κανέναν, όπως υποστηρίζει ο κ. Παναγόπουλος, αντίθετα κατέθεσα συγκροτημένα τις προτάσεις μου για οργάνωση συλλογικής αντίδρασης υπό της σκέπη της ΓΣΕΕ, στις επιδιώξεις της κλεπτοκρατίας που λυμαίνεται την οικονομία της χώρας και των εργοδοτών «παλιάς κοπής» που αναζητούν το κέρδος στη μείωση του εργατικού και υπαλληλικού κόστους.

Αντίθετα ο κ. Παναγόπουλος κατ” επάγγελμα και συνειδητά επιδιώκει να εγκλωβίσει τους εργαζόμενους σε κουλτούρα υποταγής και προσωπικής συναλλαγής.

Γιάννη, οι εργαζόμενοι αυτές τις δύσκολες ώρες θέλουν πρόεδρο της ΓΣΕΕ, εσύ εδώ και χρόνια έχεις επιλέξει την προσωπική στρατηγική επιβίωση, έχεις μετεξελιχτεί σε ό,τι πιο συντηρητικό υπάρχει σήμερα στην ελληνική κοινωνία, η μόνη πράξη ευθύνης που σου έχει απομείνει είναι η παραίτησή σου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By