Τετάρτη, 19 Μαΐου, 2021

Όλγα Κεφαλογιάνη: Στη Βουλή με μαύρο lingerie top

Εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού, αλλά την παράσταση την έκλεψε η υπουργός

1Κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Τουρισμού Απλούστευση διαδικασιών λειτουργίας τουριστικών επιχειρήσεων και τουριστικών υποδομών, ειδικές μορφές τουρισμού και άλλες διατάξεις από το Β Τμήμα Διακοπής της Βουλής.

Ωστόσο την παράσταση έκλεψε – για μια ακόμα φορά – το μεταξωτό, μαύρο μπλουζάκι τύπου lingerie top, του οποίου η δαντέλα στο τελείωμα καλύπτει ελαφρά το μπούστο της υπουργού Όλγας Κεφαλογιάννη.

1Το ένδυμα μοιάζει, αλλά δυστυχώς δεν ήταν το ίδιο με το εντυπωσιακό νεγκλιζέ που είχε φορέσει η ευειδής υπουργός κατά την συνάντησή της με τον τούρκο υπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Εγκεμέν Μπαγίς.

Κατά τα άλλα η κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε τις ρυθμίσεις που απλοποιούν τις διαδικασίες αδειοδότησης όλων των τουριστικών καταλυμάτων και την άρση «ακόμα περισσότερων διοικητικών βαρών. Οι ανθρώπινοι και οι οικονομικοί πόροι που έχουμε στη διάθεσή μας θα κατευθύνονται πλέον στη διασφάλιση της ποιότητας του προϊόντος. Οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν θα ασχολούνται πλέον με αυτοψίες και χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες».

2

Από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κ. Μιχάλης Κριτσιωτάκης επέκρινε τις διατάξεις του νομοσχεδίου ενώ υποστήριξε ότι παρά τους κυβερνητικούς ισχυρισμούς και την άνοδο του αριθμού των αφίξεων, τα έσοδα από τον τουρισμό δεν έχουν αυξηθεί αισθητά, και αυτό, όπως είπε, λόγω του μοντέλου που ακολουθεί η κυβέρνηση, το οποίο κατά τη γνώμη του ευνοεί τους μεγαλοεπιχειρηματίες του τουρισμού με τα all inclusive ξενοδοχεία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By