Κυριακή, 13 Ιουνίου, 2021

27χρονος διακινούσε Κοκαΐνη στο Ηράκλειο

Σε έρευνα που έγινε  στο σπίτι του, κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με ,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις της κοκαΐνης

kokaini

Ολόκληρη επιχείρηση έστησαν οι αστυνομικοί Δίωξης Ναρκωτικών για να συλλάβουν με την πραμάτεια του ένα νεαρό Αλβανό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι «έσπρωχνε» σημαντικές ποσότητες κοκαΐνης στα μπαρ και τα νυχτερινά κέντρα του Ηρακλείου.

Παρακολουθώντας τις κινήσεις του 27χρονου αλλοδαπού, διαπίστωσαν ότι είχε βγει για… διανομή με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε και τον εγκλώβισαν με συντονισμένες κινήσεις. Στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν πέντε συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 30,8 γραμμαρίων και ο νεαρός βρέθηκε με χειροπέδες.

Σε έρευνα που έγινε αμέσως μετά στο σπίτι του, κατασχέθηκαν άλλες δύο συσκευασίες με ,6 γραμμάρια κοκαΐνης, μια ζυγαριά ακριβείας και 1.000 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις της κοκαΐνης. Το αυτοκίνητο του δράστη κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.

(Visited 1 times, 1 visits today)