Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Aποζημιώνουν τους συγγενείς των θυμάτων του μοιραίου Μπόινγκ

Η China Life, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Κίνας, έχει μέχρι στιγμής καταβάλει το συνολικό ποσό των 4,17 εκατομμυρίων γουάν στις οικογένειες 7 επιβατών

malaysia600_0080314iii

Κινεζικές ασφαλιστικές εταιρείες έχουν αρχίσει να καταβάλουν αποζημιώσεις στις οικογένειες των επιβατών του εξαφανισμένου αεροπλάνου της Malaysia Airlines, το οποίο πιστεύεται πως συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό.

Η China Life, η μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της Κίνας, έχει μέχρι στιγμής καταβάλει το συνολικό ποσό των 4,17 εκατομμυρίων γουάν στις οικογένειες 7 επιβατών, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας υπάλληλος της εταιρείας. Στην China Life ήταν ασφαλισμένοι 32 επιβάτες της χαμένης πτήσης MH370 και υπολογίζεται ότι οι συνολικές αποζημιώσεις θα φτάσουν περίπου το 8,94 εκατομμύριο γουάν.

Το αεροπλάνο της Malaysia Airlines πιστεύεται ότι συνετρίβη στον Ινδικό Ωκεανό και η κυβέρνηση της Μαλαισίας έχει ανακοινώσει πως και οι 239 επιβάτες και πλήρωμα της πτήσης θεωρούνται νεκροί. Τουλάχιστον 150 επιβάτες ήταν Κινέζοι.

Η ασφαλιστική εταιρεία New China Life Insurance ανακοίνωσε ότι θα καταβάλει αποζημιώσεις στις οικογένειες 9 εκ των επιβατών, συνολικού ύψους περίπου 1 εκατομμύριο γουάν, είπε στο Ρόιτερς ένας υπάλληλος των δημοσίων σχέσεων της εταιρείας.

Η εταιρεία Pacific Insurance, με έδρα τη Σαγκάη, κατέβαλε την Τετάρτη την πρώτη αποζημίωση 525.000 γουάν, αναφέρει το κινέζικο πρακτορείο Ειδήσεων Xinhua, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

Επίσης, η ασφαλιστική Sunshine θα αποζημιώσει με περίπου 500.000 γουάν την οικογένεια ενός εκ των επιβατών της μοιραίας πτήσης.(1 κινέζικο γουάν = 0,117 ευρώ)

 

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις για το μοιραίο Μπόινγκ 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By