Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Alpha Bank: Ενοποίηση συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας

 Η πλήρης λειτουργική ενοποίηση της  Εμπορικής  αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2014

emporiki610_231013

Το τριήμερο 26-28 Οκτωβρίου 2013 ολοκληρώθηκε η ενοποίηση μεγάλου μέρους των συστημάτων της πρώην Εμπορικής Τράπεζας στο ενιαίο περιβάλλον πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

Ως αποτέλεσμα του σημαντικού αυτού έργου, από την Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013, όλοι οι πελάτες της Alpha Bank που κατέχουν προϊόντα καταθέσεων, κάρτες, ανοιχτά δάνεια και λογαριασμούς υπεραναλήψεως της πρώην Εμπορικής Τράπεζας, εξυπηρετούνται πλήρως, με ενιαίο πληροφοριακό σύστημα και διαδικασίες, στα περισσότερα από 1.100 σημεία εξυπηρετήσεως της Alpha Bank, σε όλη την Ελλάδα.

Επίσης, από τη Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013, οι χρήστες των ηλεκτρονικών υπηρεσιών της πρώην Εμπορικής Τραπέζας εξυπηρετούνται πλέον από τις υπηρεσίες Alpha Web Banking, Alpha Μobile Banking και Alpha Phone Banking.

Η πλήρης λειτουργική ενοποίηση της πρώην Εμπορικής Τράπεζας αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός του α΄ εξαμήνου του 2014, με την ένταξη και του συνόλου των χορηγήσεων στην ενιαία πλατφόρμα πληροφοριακών συστημάτων και διαδικασιών της Alpha Bank.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By