Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Apple: Προετοιμασία για το μεγάλο iPhone

Η Apple σύμφωνα με αναφορές έχει κάνει παραγγελίες… ρεκόρ στις εταιρείες που συνεργάζεται, καθώς ετοιμάζεται να ανακοινώσει το Φθινόπωρο ένα μεγαλύτερο iPhone.iphone6

Οι προμηθευτές θα πρέπει να έχουν κατασκευάσει 70 εκατ. με 80 εκατομμύρια συσκευές έως στο τέλος Δεκεμβρίου, σύμφωνα με τη Wall Street Journal. Η Apple συνήθως ανακοινώνει νέα μοντέλα iPhone το Σεπτέμβριο, και οι πρώτες παραγγελίες για τα iPhone 5s και 5c ήταν μεταξύ 50 εκατ. και 60 εκατομμυρίων μονάδων.

Γίνεται αναφορά σε δύο νέα μοντέλα iPhone. Και τα δύο θα διαθέτουν μεγαλύτερες οθόνες από την οθόνη 4 ιντσών που διαθέτουν τα τωρινά μοντέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για συσκευές με οθόνες στις 4.7 ίντσες και 5.5 ίντσες. Πολλοί έχουν ασκήσει κριτική στην εταιρεία, ότι έχει αργήσει σημαντικά να καλύψει τη ζήτηση γγια μεγαλύτερες οθόνες στην αγορά των smartphones. Το iPhone 4S και τα παλαιότερα μοντέλα είχαν οθόνη 3.5 ιντσών, η οποία αυξήθηκε σε μήκος, αλλά όχι σε πλάτος για το iPhone 5.

Ο Tim Cook, CEO της Apple είχε πει πέρυσι: «… παρέχει -το iPhone 5 των 4 ιντσών- μεγαλύτερη οθόνη χωρίς να θυσιάζεται η χρήση με το ένα χέρι. Κάναμε πολλές σκέψεις για το μέγεθος της οθόνης και πιστεύουμε ότι επιλέξαμε το καταλληλότερο».

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, σχετικά με τα δύο νέα iPhone που ετοιμάζει η εταιρεία, το λογότυπο της Apple στο πίσω μέρος θα φωτίζεται -όπως συμβαίνει και στα laptops της εταιρείας- αλλάζοντας χρώματα ανάλογα το είδος των ειδοποιήσεων.

via: insomnia.gr

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By