Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, 2023

Bρούτσης: Εντατικοί έλεγοι στις τουριστικές περιοχές

«Από αύριο Παρασκευή θα είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας, σε κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση»

vroutsis2

Στο στόχαστρο του υπ. Εργασίας μπαίνουν από αύριο και έως τα μέσα Οκτωβρίου οι τουριστικές περιοχές της χώρας με στόχο την καταπολέμηση της αδήλωτης εργασίας.

Για την οργάνωση της επιχείρησης ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης πραγματοποίησε σήμερα ευρεία σύσκεψη με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς διαμηνύοντας ότι «από αύριο Παρασκευή θα είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας, σε κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση».

Μάλιστα, όπως είπε,  δεν μπορεί πλέον να γίνει ανεκτή καμία παραβατική συμπεριφορά απο καμία επιχείρηση, από κανέναν εργοδότη, είτε αφορά σε ανασφάλιστη εργασία είτε σε απλήρωτα δεδουλευμένα ή παράνομες υπερωρίες.Επί της ουσίας πρόκειται για την επόμενη φάση υλοποίησης του προγράμματος Άρτεμις μέσω του οποίου έως τις 30 Απριλίου είχαν καταλογιστεί πρόστιμα σε επιχειρήσεις άνω των 15,5 εκατ. ευρώ.

By