Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου, 2022

Bόμβες Μιχαλολιάκου- Παππά για εκλεκτικές συγγένειες με στελέχη της ΝΔ

 «Στα κινητά που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές ενώ δύο υπουργοί  ήθελαν να μας προσεταιριστούν»

xrisi augi

Αίσθηση και εντονότατες αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις του προφυλακισμένου αρχηγού της Χρυσής Αυγής, ο οποίος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή υποστήριξε  ότι ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Γιώργος Μουρούτης είχε σχέσεις με τη Χρυσή Αυγή.

Παράλληλα έκανε λόγο και για δυο υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας οι οποίοι, όπως είπε, είχαν μυστικές επαφές μαζί τους εκτός βουλής. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος αποκάλυψε ότι με τον πρώην γραμματέα της κυβέρνησης, Τάκη Μπαλτάκο, μιλούσαν «έξω στο μπαλκόνι», καθώς «φοβόταν κάμερες και κοριούς».  Συνεχίζοντας ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής  τόνισε ότι «Δεν ήταν όμως μόνο αυτός». «Στα κινητά που μου κατέσχεσε η Αντιτρομοκρατική υπήρχε και ένα όνομα. Να σας το πω; Γεώργιος Μουρούτης, ο οποίος ήθελε και αυτός επαφές».

Ως προς τις μυστικές επαφές των δύο υπουργών, είπε :«Ήθελαν να μας προσεταιριστούν, όπως έκαναν. Και μη μου πείτε ότι είναι πρωτόγνωρο. Το έχουν κάνει πολλές φορές».

Giorgos-Mouroutis

Απάντηση Μουρούτη

Άμεση ήταν η απάντηση του διευθυντή του γραφείου του πρωθυπουργού. Σε ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook έγραψε τα εξής:

«Τον κ. Μιχαλολιάκο δεν τον έχω συναντήσει ποτέ στη ζωή μου. Ούτε και κανένα άλλο στέλεχος ή βουλευτή της Χ.Α. έχω συναντήσει, ιδιωτικά ή τυχαία, ποτέ στη ζωή μου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη αθλιότητα που έχω ακούσει».

Παράλληλα ένταση προκλήθηκε μεταξύ του Χρήστου Παππά και του Άδωνι Γεωργιάδη, κατά την διάρκεια της ομιλίας του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής όταν ο τελευταίος αναφέρθηκε σε συνομιλία που διεξήχθη με τον υπουργό Υγείας.

«Ο Γεωργιάδης μου είχε πει «προτιμώ ο γιος μου στα 16 του να είναι χρυσαυγίτης παρά ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και Αριστερός»», είπε από το βήμα της Βουλής ο κ. Παππάς και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι ο κ. Γεωργιάδης του είχε πει: «Εμείς οι δυο πρέπει να τα πούμε. Εσύ είσαι λογικός».

«Και φυσικά δεν τα είπαμε, γι” αυτό είμαι φυλακή», ισχυρίστηκε ο κ. Παππάς. «Ντροπή σου», είπε εκείνη τη στιγμή από τα υπουργικά έδρανα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κ. Παππά.«Εσύ να ντρέπεσαι», του απάντησε ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

Ο Χρ. Παππάς επιτέθηκε και κατά του Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος του είπε «αυτός είναι πολύ καλός, πρέπει να τον πάρουμε μαζί μας», ενώ απευθυνόμενος στον Μάκη Βορίδη του είπε «Bορίδη, έστειλες συγχαρητήρια στην κουμπάρα σου, την Μαρί Λε Πεν, αυτόν θέλεις να κάνεις υπουργό Σαμαρά».

Παράλληλα αναφέρθηκε και στον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης. Όπως είπε, τον κάλεσε στο γραφείο του στη βουλή για να μεταφέρει προς τον Ηλία Κασιδιάρη την παράκληση να «χαμηλώσει τους τόνους». «Τα ίδια και χειρότερα έκανα και εγώ νεότερος. Αλλά σε παρακαλώ ας πέσουν οι τόνοι..»

(Visited 1 times, 1 visits today)
By