Τρίτη, 3 Αυγούστου, 2021

Emirates: Ημέρα Καριέρας στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο

Οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της εταιρείας και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για τη  δουλειά του πληρώματος καμπίνας

emiratesA

Ημέρα Καριέρας στη Θεσσαλονίκη, διοργανώνει το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 09:00π.μ. στο The Met Hotel (26η Οκτωβρίου 48), η Emirates.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Την Ημέρα Καριέρας, υποψήφιοι γυναίκες και άντρες, θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία καθώς επίσης και για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας. Επιπλέον, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη φάση επιλογής των υποψηφίων. Οι επιτυχόντες θα προσκληθούν για την τελική συνέντευξη μία από τις επόμενες δύο ημέρες που θα πραγματοποιηθεί επίσης στη Θεσσαλονίκη κι εφόσον επιλεγούν, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Η Emirates αναζητά αφοσιωμένους εργαζόμενους, ανοιχτούς στις προκλήσεις, με θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών. Οι υποψήφιοι πρέπει:

• να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας

• να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και

• να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Emirates στο σύνδεσμο www.emirates.gr και τη σελίδα της στο facebook στο www.facebook.com/emirates. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο www.emiratesgroupcareers.com.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By