Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

i-Gadgets για όλα τα γούστα

Αμέτρητα gadgets, εύκολα να τα βρεις, δύσκολο να τα ξεχωρίσεις, όσο για να τ’αποκτήσεις… ε, όλα σχετικά είναι σ” αυτή τη ζωή!

i-trygger clip

Trygger iPhone Clip 5

Απευθύνεται κυρίως στους λάτρεις της φωτογραφίας. Ανθεκτικό, εύκολο στη χρήση και στην τοποθέτηση, το Trygger είναι ένα πολωτικό φίλτρο κατασκευασμένο από γυαλί ορυκτής ποιότητας ενώ το φίλτρο είναι ρυθμιζόμενο. Όπως ισχυρίζεται ο κατασκευαστής, το φίλτρο θα αφαιρέσει τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις που προέρχονται από γυαλί, νερό και μέταλλο.

iPad mini TV Dock

iPad mini TV Dock

Ίσως το πιο παιχνιδιάρικο TV Dock που έχουμε δει.

silverlit iphone

SilverLit for iPhone, iPad, iPod

Το συγκεκριμένο τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι «αντικειμενικά» απευθύνεται σε όλους, ίσως απλά να αποκλείει ηλικίες κάτω των δέκα ετών, για ευνόητους λόγους.. Χρειάζεται περίπου μισή ώρα για πλήρη φόρτιση και η διάρκεια της πτήσης σας είναι δέκα συνεχόμενα λεπτά.

driftwood iDock 5

Driftwood iDock 5

Ξύλινο και εντυπωσιακό iDock συμβατό και με iPhone 5. Το κάθε Driftwood iDock 5 είναι μοναδικό αφού κάθε κομμάτι ξύλου έχει συλλεχθεί από τις βραχώδεις ακτές του Μέιν στις ΗΠΑ.

iPhone Cases
Οι θήκες για iPhone είναι στην κυριολεξία αμέτρητες γι’ αυτό και προσπαθήσαμε να ξεχωρίσουμε τις πιο ευφάνταστες.[space size=»15″]

[custom_gallery id=»15843″ layout=»masonry»]

bonus track:

mini wifi router

Mini WiFi Wireless Router & Bridge

Το μικρότερο wireless Wifi router που μπορείτε να βρείτε με μέγεθος περίπου στα δύο τρίτα μιας πιστωτικής κάρτας και ζυγίζει μόλις 66 γραμμάρια, είναι το bonus track αφού δεν απευθύνεται αποκλειστικά σε iFans.

 

*Για περισσότερα gadgets περιηγηθείτε στο thefancy.com

[space size=»20″]

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By