Δευτέρα, 22 Απριλίου, 2024

Intralot: Υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου, ύψους 200 εκατ. ευρώ

Διοργανώτριες τράπεζες είναι η Société Générale και η Alpha Bank UK, ενώ η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις Citigroup, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς ως Mandated Lead Arrangers

intralotA

Την υπογραφή κοινοπρακτικού δανείου συνολικού ύψους 200 εκατ. ευρώ, μέσω θυγατρικής της Intarlot Finance UK plc, ανακοίνωσε η Intralot. Όπως γνωστοποιείται, το δάνειο θα έχει τριετή διάρκεια (με δυνατότητα επέκτασης για ένα επιπλέον έτος) και αντικαθιστά την υφιστάμενη κοινοπρακτική χρηματοδότηση που έληγε το Δεκέμβριο του 2014 και η οποία έχει αποπληρωθεί.

Διοργανώτριες τράπεζες είναι η Société Générale και η Alpha Bank UK, ενώ η κοινοπραξία περιλαμβάνει επίσης τις Citigroup, Εθνική Τράπεζα, Eurobank και Τράπεζα Πειραιώς ως Mandated Lead Arrangers.

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Group Chief Financial Officer της Intralot, δήλωσε: “Ένα μήνα μετά την επιτυχή έξοδό μας στις κεφαλαιαγορές με την έκδοση 7ετούς ομολόγου, το διεθνές τραπεζικό σύστημα αυτή τη φορά επιβεβαιώνει και στηρίζει έμπρακτα τις στρατηγικές επιλογές και την προοπτική της Εταιρείας μας. Με την ανανέωση του κοινοπρακτικού της δανείου, πολύ πριν τη λήξη του, η Intralot διαθέτει πλέον μια μακροπρόθεσμη, ευέλικτη και σταθερή χρηματοδοτική διάρθρωση. Με αυτό το εφαλτήριο θα αξιολογήσουμε νέες επενδυτικές ευκαιρίες τόσο διεθνώς όσο και στα πλαίσια του υφιστάμενου χαρτοφυλακίου του Ομίλου – με γνώμονα την κερδοφορία και το συμφέρον των μετόχων μας.

By