Τετάρτη, 21 Απριλίου, 2021

Υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ στην Α΄ Αθηνών ο Κ. Σκανδαλίδης

«Αυτονόητη θεωρώ τη συμμετοχή μου στη μεγάλη προσπάθεια να αναγεννηθεί η Προοδευτική και Δημοκρατική Παράταξη»

www.fosphotos.com/Menelaos Myrillas
www.fosphotos.com/Menelaos Myrillas

Ως πράξη αυτονόητη από την μέχρι τώρα διαδρομή του χαρακτηρίζει την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ στην Α” Αθηνών ο Κώστας Σκανδαλίδης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ «αυτονόητη θεωρώ τη συμμετοχή μου στη μεγάλη προσπάθεια να αναγεννηθεί η Προοδευτική και Δημοκρατική Παράταξη, που είναι η πρωταρχική προϋπόθεση για να ενωθούμε ξανά οι Έλληνες και να κρατήσουμε ψηλά την Ελλάδα στην Ευρώπη και τον Κόσμο. Είναι για μένα ύψιστο χρέος και συνειδητή επιλογή.

Οι εκλογές αυτές κρίνουν το Σήμερα και το Αύριο της Ελλάδας. Σήμερα κρίνουν το δικαίωμα του καθένα μας στην Αξιοπρέπεια. Αύριο το δικαίωμα όλων μας στην Ευημερία . Είναι ψήφος για την Ελλάδα και το ευρωπαϊκό της μέλλον, για την Δημοκρατική Παράταξη και κυρίως για την Προοδευτική Διακυβέρνηση της χώρας.

Σε αυτό τον αγώνα κανένας δεν περισσεύει. Έχουμε χρέος να διεκδικήσουμε το σύνολο των δυνάμεων που έδειξαν κατά καιρούς εμπιστοσύνη στο ΠΑΣΟΚ και να ανακτήσουμε την ενότητα του χώρου μας, βρίσκοντας ξανά τη χαμένη μας ταυτότητα και το κοινωνικό μας πρόσωπο. Πάνω σ” αυτή την ταυτότητα και όχι στις προσωπικές επιδιώξεις του καθένα μας μπορεί μόνο να ανασυγκροτηθεί η παράταξη για να εγγυηθεί πειστικά την επόμενη μέρα για τη χώρα και τη ζωή μας.

Ότι θα είναι μια μέρα καλύτερη για όλους και προπαντός για την Ελλάδα», τονίζει ο κ. Σκανδαλίδης.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By