Παρασκευή, 5 Μαρτίου, 2021

Κ. Μητσοτάκης: «Δώρο» προς την κυβέρνηση η πρόταση δυσπιστίας

 «Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα «τσιμεντωθεί» η κυβερνητική πλειοψηφία» τόνισε ο υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης

mitsotakis maximou

«Δώρο» προς την κυβέρνηση, χαρακτήρισε την πρόταση μομφής, που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Διοικητικής Mεταρρύθμισης, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή του Mega.

«O ΣΥΡΙΖΑ μας έκανε ένα πολύ μεγάλο δώρο. Η κυβέρνηση θα πάρει τις ψήφους που χρειάζεται και θα «τσιμεντωθεί» η κυβερνητική πλειοψηφία» διευκρίνισε.

«Κάνεις πρόταση μομφής γιατί θέλεις να ρίξεις την κυβέρνηση. Αν θέλεις, όμως, να ρίξεις την κυβέρνηση, πρέπει να είσαι έτοιμος να κυβερνήσεις. Με τι θέσεις; Γι αυτό δεν έχουμε ακούσει κουβέντα» πρόσθεσε ο υπουργός.

Σε ό,τι αφορά το Δημόσιο, είπε πως «το Μνημόνιο προβλέπει 15.000 απολύσεις έως το τέλος του 2014» και πως «πρέπει να βρεθούν 4.000 απολύσεις έως το τέλος του 2013».

Υποστήριξε ότι θα πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις στα Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου για άλλες 1.000 απολύσεις, ενώ έκανε λόγο για συρρίκνωση του προσωπικού στις αμυντικές βιομηχανίες.

Είπε ακόμη ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια ξαφνικού θανάτου, τύπου ΕΡΤ».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By