Δευτέρα, 4 Μαρτίου, 2024

Kωνσταντινόπουλος: Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές

Να χαμηλώσει τους τόνους αναφορικά με τις ενδοκυβερνητικές τριβές που δημιουργήθηκαν για τις λαϊκές αγορές επιχείρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ

konstantinopouos650_130314

 

Να χαμηλώσει τους τόνους αναφορικά με τις ενδοκυβερνητικές τριβές που δημιουργήθηκαν για τις λαϊκές αγορές επιχείρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν πέφτουν οι κυβερνήσεις για τις λαϊκές, πέφτουν για το δίλημμα που έθεσε ο Βενιζέλος (σ.σ αν είναι χαμηλό το ποσοστό της Ελιάς υπάρχει θέμα αποχώρησης από την κυβέρνηση)» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος σημείωσε με νόημα ότι το βράδυ των εκλογών «οι πολίτες θα μας αξιολογήσουν κι εμείς θα αξιολογήσουμε.»

«Από την στιγμή που ο κ. Βενιζέλος έθεσε το δίλημμα αυτό δεν υπάρχει επιστροφή» είπε, προσθέτοντας ότι  «ο κόσμος δεν μπορεί να μας θέλει στην κυβέρνηση για πολιτική σταθερότητα, αλλά να μη μας ψηφίζει…. Και τα δύο μαζί δεν πάνε».

Εξήγησε ότι αν έρθει τροπολογία για τις λαϊκές αγορές το βράδυ θα αποφασίσουν οι κοινοβουλευτικές ομάδες της συγκυβέρνησης.

By