Τρίτη, 16 Αυγούστου, 2022

Mε σορτς και φανελάκι με τη σβάστικα που έχει χτυπήσει στο μπράτσο του ο Κασιδιάρης

Προκλητικός και θρασύς ο προφυλακισμένος βουλευτής της Χρυσής Αυγής

Kasidiaris

Προκλητικός και θρασύς ο Ηλίας Κασιδιάρης στην ακρόασή του από τα μέλη της επιτροπής δεοντολογίας στις φυλακές Κορυδαλλού.

Eμφανίστηκε μπροστά τους με σορτς και φανελάκι, που αποκάλυπτε τη σβάστικα που έχει χτυπήσει ως τατουάζ στο μπράτσο του, σοκάροντας τους βουλευτές.

Δεν πρόκειται για κοινοβουλευτική διαδικασία και γι΄αυτό τους είπε ότι επέλεξε να ενδυθεί την περιβολή των φυλακών. Ο προφυλακισμένος χρυσαυγίτης του οποίου ζητήθηκε η άρση της ασυλίας για την παράνομη καταγραφή της συνομιλίας του με τον πρώην ισχυρό άνδρα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο, αρνήθηκε τις κατηγορίες στην μοναδική ερώτηση που δέχθηκε από τον ομογάλακτο του Δημήτρη Κουκούτση.

Δήλωσε ότι δεν αναγνωρίζει την εισαγγελική παραγγελία, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και επανέλαβε την πάγια θέση της Χρυσής Αυγής ότι οι διώξεις είναι πολιτικές.

Η επιτροπή συνεδρίασε στον Κορυδαλλό και αποφάσισε να εισηγηθεί την άρση ασυλίας του σε βαθμό κακουργήματος για παράνομη βιντεοσκόπηση με 7 ψήφους υπέρ και μία κατά, αυτή του Δημήτρη Κουκούτση.

Την άλλη Τετάρτη που θα συζητηθεί η υπόθεση του στην Ολομέλεια , ο Ηλίας Κασιδιάρης σύμφωνα με πληροφορίες θα έρθει για να μιλήσει.

Η επιτροπή δεοντολογίας εισηγείται θετικά για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής  Ηλία Παναγιώταρου και Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση για την υπόθεση των πυροβολισμών στην κηδεία του πραξικοπηματία στρατηγού Ντερτιλή. Για την ίδια υπόθεση κατηγορείται και ο ανεξάρτητος πλέον προφυλακισμένος βουλευτής Στάθης Μπούκουρας που ζήτησε αναβολή προκειμένου να καταθέσει υπόμνημα. Αποφασίστηκε ακόμη, να ζητηθεί η άρση της ασυλίας του Γ. Μιχελάκη για υπόθεση χρηματισμού.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By