Δευτέρα, 15 Αυγούστου, 2022

Malaysia Airlines: Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε πριν πεθάνετε!

Μακάβρια και προσβλητική η διαφήμιση της εταιρίας μετά τις αεροπορικές τραγωδίες

malaysia_airlines_1

 

Τουλάχιστον «κακό χιούμορ» είχαν οι υπεύθυνοι επικοινωνίας της Malaysia Airlines, οι οποίοι θέλησαν να αναστηλώσουν την εικόνα της εταιρίας μετά από τις δύο πρόσφατες αεροπορικές τραγωδίες, με μία μακάβρια διαφήμιση.

«Πείτε μας τι θέλετε να κάνετε πριν πεθάνετε!» ήταν το σλόγκαν της καμπάνιας, η οποία αποσύρθηκε λίγη ώρα μετά τη δημοσίευσή της, εξαιτίας των αρνητικών σχολίων που προκάλεσε.

Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής προώθησης της εταιρίας , η Malaysia Airlines υπόσχονταν να ικανοποιήσει όλες τις επιθυμίες των επιβατών της, ενώ παράλληλα οι νικητές θα κέρδιζαν αεροπορικά εισιτήρια και iPad.

Αυτό που έπρεπε να κάνουν οι ενδιαφερόμενοι για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες του από την αεροπορική εταιρία, ήταν να κοινοποιήσουν μια λίστα με όλα αυτά που θα ήθελαν να κάνουν πριν πεθάνουν (γνωστό ως «bucket list»).

Υπενθυμίζεται πως τον Μάρτιο η πτήση MH370 που εκτελούσε το δρομολόγιο Κουάλα Λουμπούρ – Πεκίνο, εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, παίρνοντας μαζί του τους 227 επιβάτες και το 12μελές πλήρωμα.

Λίγους μήνες μετά, η πτήση 17 συντρίβεται, πιθανότατα από πύραυλο, ενώ πετούσε πάνω από τον εναέριο χώρο της ανατολικής Ουκρανίας. Οι 283 επιβάτες και το 15αμελές πλήρωμα βρίσκουν ακαριαίο θάνατο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By