Τετάρτη, 17 Αυγούστου, 2022

Margot Robbie: Γιατί βγήκα ολόγυμνη στο «Λύκο της Wall Street»

«Φοβόμουν το πώς θα κυκλοφορήσει το γυμνό μου σώμα στο Ιντερνετ, αλλά τελικά αποφάσισα να πάρω το ρίσκο». Ευτυχώς…

margotte4Η απόφαση να βγει κάποιος ολόγυμνος σε μία ταινία δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο αν αναλογιστεί κανείς ότι αυτή η σκηνή θα ειδωθεί από όλο τον κόσμο και θα σε κυνηγάει για το υπόλοιπο της ζωής σου.

Αν έχεις ωστόσο τα κάλλη της Margot Robbie, τα οποία άπαντες θαύμασαν στην ταινία «Ο Λύκος της Wall Street» η απόφαση γίνεται λίγο ιπο εύκολη. Ή μήπως όχι;

Η ίδια απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι δυσκολεύτηκε με τις γυμνές σκηνές, αλλά ήταν ένα ρίσκο που άξιζε να πάρει προκειμένου να συμμετάσχει σε μία τέτοια παραγωγή.

1Η 23χρονη ηθοποιός, που αυτή τη στιγμή θεωρείται το πιο καυτό όνομα στο Χόλιγουντ και ενδεχομένως το πιο όμορφο «μέλος» του, σκεφτόταν με νευρικότητα ότι οι γυμνές φωτογραφίες της θα κυκλοφορούσαν στο Διαδίκτυο.

Οπως είπε στο βρετανικό περιοδικό LOOK: Η γύμνια είναι διαφορετική στις μέρες μας λόγω του Ιντερνετ. Σκεφτόμουν ότι αφού θα το κάνω αυτό, θα το βλέπω για πάντα στο YouTube, σε διάφορες παραλλαγές, σε slow-motion, διάφορα.

1Αφού στάθμισε τα υπέρ και τα κατά, η Αυστραλή ηθοποιός αποφάσισε ότι ήταν κάτι που έπρεπε να κάνει προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό του Λεονάρντο Ντι Κάπριο υπό τις οδηγίες του Μάρτιν Σκορσέζε.

«Υπάρχουν σενάρια μέσα στα οποία υπάρχει γυμνό, αλλά χωρίς λόγο. Είναι γυμνό για το γυμνό. Με αυτό δε συμφωνώ. Οταν όμως το γυμνό είναι πράγματι απαραίτητο για την ιστορία, δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό. Αν δικαιολογείται από τον υποδυόμενο χαρακτήρα, τότε πρέπει να υπάρχει».

margotte3Ερωτηθείσα τέλος αν είχε ποτέ ερωτευτεί ως έφηβη τον Ντι Κάπριο, απάντησε κατηγορηματικά όχι.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By