Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Βούτσης: O Τατσόπουλος δεν καταλαβαίνει αυτά που λέμε

Σχολιάζοντας τις  τοποθετήσεις του βουλευτή του, ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν»

fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com, Panayiotis Tzamaros

Για τον σάλο που έχει προκληθεί με τον Πέτρο Τατσόπουλο μίλησε ο Νίκος Βούτσης, γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνεδριάζει σήμερα.

«Εγώ τα είπα ευθέως. Μας παραξενεύει και μας δημιουργεί πρόβλημα. Θα μου πεις άποψή του, αλλά και οι απόψεις κριτικάρονται», δήλωσε χαρακτηριστικά (ΣΚΑΙ)

«Νομίζω ο Πέτρος δεν κατανοεί ακριβώς αυτό που λέμε ότι είμαστε σε πολιτικό πόλεμο. Δε νομίζω πως έχει την ίδια άποψη», τόνισε  με έμφαση για να συμπληρώσει ότι: «Θα τα πούμε με τον κ. Τατσόπουλο. Θέλουμε να συζητήσουμε. Τα είπαμε μαζί και την Παρασκευή». Σχολιάζοντας τις  τοποθετήσεις του βουλευτή του αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Βούτσης τόνισε ότι «υπήρχαν διάφοροι διαλογισμοί που δημιουργούσαν και δημιουργούν πρόβλημα και μας παραξενεύουν».

Όπως είπε οι όποιες παρεξηγήσεις θα λυθούν σήμερα στην ΚΟ του κόμματος, ενώ σχετικά με τη φημολογία για προσχώρηση της Θοδώρας Τζάκρη στο ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «εμείς προχωράμε με τους βουλευτές που εξέλεξε ο κόσμος στις γραμμές μας και δεν έχουμε ενδιαφέρον ποσοτικής επαύξησης. Ενθαρρύνουμε πολιτικά, ιδεολογικά και κοινοβουλευτικά όσους σηκώσουν το ανάστημα τους. Αυτό το έκανε η κ. Τζάκρη. Θα δούμε ...».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By