Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Διά βίου αποκλεισμός του ιδιοκτήτη των Κλίπερς από τα γήπεδα

Ο κομισάριος της ένωσης δήλωσε ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τους Κλίπερς

david sterlingk nba klipers

Με αφορμή τα ρατσιστικά σχόλια που ακούγεται να κάνει σε ηχητικό απόσπασμα που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο από τη δημοφιλή σκανδαλοθηρική ιστοσελίδα TMZ, ο βαθύπλουτος 80χρονος ιδιοκτήτης των Λος Άντζελες Κλίπερς, αποκλείστηκε δια βίου από τα γήπεδα του ΝΒΑ, ποινή που επέβαλε ο κομισάριος της ένωσης, Άνταμ Σίλβερ.

Ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ ακούγεται να βάζει «χοντρό χέρι» στην αμερικανοϊσπανίδα ερωμένη του V Stiviano, επειδή «ανέβασε» στο instagram μία φωτογραφία της με τον παλαίμαχο άσο του ΝΒΑ, Μάτζικ Τζόνσον.

«Ο Στέρλινγκ δεν θα μπορεί να παρακολουθεί παιχνίδια ή προπονήσεις ή να είναι παρών σε κάθε εγκατάσταση των Κλίπερς ή να παίρνει αποφάσεις» διευκρίνισε ο Σίλβερ.

Παράλληλα ο κομισάριος της ένωσης δήλωσε ότι θα κάνει οτιδήποτε περνάει από το χέρι του για να διασφαλίσει ότι ο Ντέιβιντ Στέρλινγκ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τους Κλίπερς κάνοντας λόγο για προσβλητικές και επιβλαβείς απόψεις.

Τέλος στον Στέρλινγκ επιβλήθηκε το πρόστιμο των 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, το υψηλότερο πρόστιμο που μπορεί να επιβάλει το ΝΒΑ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By