Τρίτη, 20 Απριλίου, 2021

O Oμπάμα «ζήλεψε» τον Ψυχάρη

Τα selfies (σ.σ. self-portrait) αποτελούν τη νέα μόδα στην εποχή των social media, αφού χιλιάδες διάσημοι ανεβάζουν κάθε τόσο φωτογραφίες τους στο Facebook, το Ιnstagram ή το Twitter

obamaA

psixaris

 

Αίσθηση προκάλεσε χθες το «selfie» του Αμερικανού Προέδρου με τους πρωθυπουργούς της Βρετανίας και της Δανίας στις κερκίδες του σταδίου του Σοβέτο κατά τη διάρκεια της τελετής στη μνήμη του Νέλσον Μαντέλα.

Ο φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ρομπέρτο Σμιντ απαθανάτισε τη στιγμή κατά την οποία στις κερκίδες, η πρωθυπουργός της Δανίας, Χέλε Τόρνινγκ- Σμιτ, έχοντας στο πλευρό της τους Ντέϊβιντ Κάμερον και Μπαράκ Ομπάμα, σηκώνει το κινητό της τηλέφωνο με τα δύο της χέρια και ετοιμάζεται να βγάλει μια φωτογραφία μαζί με τους δύο άνδρες, καθώς όλοι τους χαμογελούν.

Τα selfies (σ.σ. self-portrait) αποτελούν τη νέα μόδα στην εποχή των social media, αφού χιλιάδες διάσημοι ανεβάζουν κάθε τόσο φωτογραφίες τους στο Facebook, το Ιnstagram ή το Twitter.

Απ” ότι φαίνεται ο Ομπάμα «ζήλεψε» τον βουλευτή της ΝΔ, Ανδρέα  Ψυχάρη, ο οποίος ήθελε να αποθανατίσει τον εαυτό του στα έδρανα της Βουλής και να δείξει πόσο «φοβερός»  βουλευτής είναι….

(Visited 1 times, 1 visits today)
By