Παρασκευή, 12 Αυγούστου, 2022

Social media: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε με τη δήλωση της συμβούλου του ΠΑΣΟΚ ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μεταναστεύσει

1«Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» ήταν η απάντηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ. Η δήλωση της νεαρής επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ στη σαββατιάτικη «Ελευθεροτυπία» προκάλεσε σάλο και φυσικά δεν άργησε να μπει στο στόχαστρο των social media.

Μάλιστα δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» και υποσημείωση: «Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!».

Την Κυριακή ωστόσο η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, που έγινε αρχικά γνωστή με τις αισθησιακές φωτογραφήσεις σε ανδρικά περιοδικά και λιγότερο με τις απόψεις της, σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, «χρεώνοντας» όλα όσα είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.

Έτσι δήλωσε πως : «Ο πανικός των social media τα έχει αλλάξει όλα. Για τα περισσότερα που με εγκαλούν, τα έχει πει ο δημοσιογράφος. Είναι μία χαλαρή συζήτηση και με διάθεση χιούμορ.Ο τίτλος “Θα μεταναστεύσω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ” είναι επιλογή του δημοσιογράφου».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By