Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

Tο σκάφος του Star Wars προσγειώθηκε στην Times Square!

 Δεν πρόκειται για παιχνίδι ή κάποια συνηθισμένη κατασκευή LEGO

Copyright: Amy Sussman / AP for LEGO Systems, Inc.
Copyright: Amy Sussman / AP for LEGO Systems, Inc.

Για όσους τα τουβλάκια LEGO αποτελούν παιδική ανάμνηση, μια βόλτα στην πλατεία Times Square στη Νέα Υόρκη θα είναι αρκετή για να αναθεωρήσουν.

Πριν σκεφτείτε ότι παίζουμε με τον πόνο σας, δείτε τι βρίσκεται «προσγειωμένο» στην Times Square και θα παραμείνει εκεί μέχρι το Σάββατο… Δεν πρόκειται για παιχνίδι ή κάποια συνηθισμένη κατασκευή LEGO, αλλά για το σκάφος του Star Wars σε κανονικές διαστάσεις!

Σχεδόν 30 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της ταινίας «Star Wars: Episode VI – Return of the Jedi», η LEGO αφιερώνει στους φανατικούς οπαδούς των Star Wars το ακριβές αντίγραφο του σκάφους της ταινίας, X-Wing , σε κανονικές διαστάσεις, κατασκευασμένο αποκλειστικά με τουβλάκια LEGO.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη δημιουργία από τουβλάκια Lego που έχει κατασκευαστεί ποτέ και κοσμεί ήδη την πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης, ενώ το εξαιρετικό και ασυνήθιστο αυτό θέαμα θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον των περαστικών μέχρι το Σάββατο.

Ο σχεδιασμός άρχισε περίπου πριν από 18 μήνες, συναρμολογήθηκε πολύ προσεκτικά από συνολικά 32 εργαζόμενους στην Τσεχία και έφτασε στη Νέα Υόρκη σε 34 τμήματα με εμπορικό πλοίο.

Αποτελεί ένα ακριβές αντίγραφο του σκάφους X-Wing , με ύψος 3,3 μέτρα και μήκος 13 μέτρα φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από τουβλάκια LEGO και συγκεκριμένα από 5.000.000 LEGO. Για τη συναρμολόγησή του χρειάστηκαν 17.000 ώρες για το μεγαλύτερο μοντέλο που έχει δημιουργηθεί ποτέ.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By