Δευτέρα, 4 Ιουλίου, 2022

Θεοδωράκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει συγνώμη απ΄το Ποτάμι

«Ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά όταν το Ποτάμι αποκάλυψε στη Βουλή ότι υπάρχουν άνθρωποι στο υπουργείο Οικονομικών που επεξεργάζονται ένα Plan B»

theodorakis

Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, αναφερόμενος στην παραδοχή του Αλέξη Τσίπρα περί του σχεδίου β, καλεί τον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση να ζητήσει συγνώμη από το κόμμα του.

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο Βελβεντό Κοζάνης, ο πρόεδρος του Ποταμιού υποστήριξε ότι  «ο ελληνικός λαός θυμάται πολύ καλά όταν το Ποτάμι αποκάλυψε στη Βουλή ότι υπάρχουν άνθρωποι στο υπουργείο Οικονομικών που επεξεργάζονται ένα Plan B».

«Νομίζω ότι απαιτείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και από τον πρωθυπουργό να ζητηθεί μια συγνώμη από το Ποτάμι που υπεύθυνα είχε πει στον ελληνικό λαό ότι υπάρχει Plan B» πρόσθεσε ο κ. Θεοδωράκης.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι «έχουμε πολλές απορίες για το πώς έδρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, για το πώς έδρασε το λόμπι της δραχμής μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πώς έδρασαν κάποιοι υπουργοί».

Όσον αφορά τις ποινικές ευθύνες του κ. Βαρουφάκη, σημείωσε ότι «οι εισαγγελείς μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους και εμείς οι πολιτικοί, καλύτερα να μην εμπλεκόμαστε«.

«Ο ελληνικός λαός πληρώνει πάρα πολύ ακριβά την προσγείωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πραγματικότητα» κατέληξε ο κ. Θεοδωράκης.

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By