Κυριακή, 1 Νοεμβρίου, 2020

To βίντεο της Greenpeace «έκαψε» τη συμφωνία Lego-Shell

Τερματίζει τη συμφωνία μάρκετινγκ με την Shell η Lego μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από ένα βίντεο της Greenpeace για την Αρκτική που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο.

[video_embed][/video_embed]

Τερματίζει τη συμφωνία μάρκετινγκ με την Shell η Lego μετά τις πιέσεις που δέχτηκε από ένα βίντεο της Greenpeace που κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο και έχει μέχρι στιγμής σχεδόν 6 εκατομμύρια views.

Η καμπάνια της Greenpeace που διαμαρτύρεται για τις εξορύξεις της Shell στην Αρκτική έβαλε στο στόχαστρο την εταιρεία παιγνιδιών με ένα βίντεο στο ΥοuTube που παρουσιάζει την Αρκτική χτισμένη από τουβλάκια Lego σκεπασμένα από πετρέλαιο. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό της με την Shell όταν αυτό λήξει. Βενζινάδικα σε 26 χώρες μοιράζουν Lego βάση της συμφωνίας ύψους 68 εκατ. στερλινών. Εκπρόσωπος της Shell δήλωσε ότι : «Σεβόμαστε το δικαίωμα ατόμων και οργανισμών να συμμετέχουν σε έναν ελεύθερο και ειλικρινή διάλογο για την κάλυψη των παγκόσμιων ενεργειακών αναγκών. Αναγνωρίζοντας αυτό το δικαίωμα ζητούμε μόνο να το πράττουν με έναν νόμιμο τρόπο που δεν θέτει σε κίνδυνο την δική τους ασφάλεια ή την ασφάλεια των άλλων».

Πηγή: Guardian

(Visited 1 times, 1 visits today)
By