Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

To WhatsApp θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα

Ο ιδρυτής του Facebook δηλώνει ενθουσιασμένος με την εξαγορά

facebook2Tους λόγους για τους οποίους η εταιρεία του αποφάσισε να ξοδέψει 16 δισ. δολάρια για αγοράσει την instant messaging εφαρμογής WhatsApp, εξηγεί σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg.

Ο Zuckerberg δηλώνει αρχικά ενθουσιασμός με την εξαγορά, υποστηρίζοντας πώς σκοπός του Facebook είναι να κάνει τον κόσμο πιο «ανοιχτό» και «δικτυωμένο».

«Αυτό το κάνουμε χτίζοντας υπηρεσίες οι οποίες βοηθούν τους ανθρώπους να μοιραστούν κάθε είδους περιεχόμενο με όποια ομάδα ανθρώπων θέλουν. Το WhatsApp θα μας βοηθήσει να το κάνουμε αυτό με το να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε μια υπηρεσία που οι άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο αγαπούν να χρησιμοποιούν καθημερινά».

Σύμφωνα με τον Zuckerberg, το WhatsApp είναι μια υπηρεσία απλή, γρήγορη και αξιόπιστη που χρησιμοποιείται από περισσότερους από 450 εκατομμύρια ανθρώπους.

Όπως είπε, το WhatsApp θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα μέσα στο Facebook, τονίζοντας ότι τα επόμενα χρόνια η εταιρεία του θα δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει την εφαρμογή να μεγαλώσει και να συνδέσει όλο τον κόσμο.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By