Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, 2020

«Άκυρο» του Μιχαλολιάκου στους χρυσαυγίτες

Δε θα γίνουν στον Πειραιά τα διαβόητα «τρόφιμα μόνο για Έλληνες»

trofima-aftodioikisi2-620x320

Ο δήμαρχος του Πειραιά, Β. Μιχαλολιάκος και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης απαγόρευσαν  στους χρυσαυγίτες να διοργανώσουν διανομή τροφίμων «μόνο σε Έλληνες», όπως είναι η πάγια τακτική τους.

Ο κ. Μιχαλολιάκος το πρωί της Παρασκευής απέστειλε επιστολή στον αστυνομικό διευθυντή Πειραιά λέγοντάς του ότι «επειδή πληροφορούμαστε ότι διάφοροι σχεδιάζουν να εκμεταλλευτούν τον ανθρώπινο πόνο θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι κανείς δεν έχει ζητήσει άδεια κατάληψης χώρου, αλλά και να ζητούσε δεν θα ελάμβανε από τη δημοτική αρχή για τέτοια χρήση που βάζει σε μια διαδικασία ντροπής συνανθρώπους μας που υποφέρουν».
Επίσης ο δήμαρχος Πειραιά ζητά τη συνδρομή από την ΕΛ.ΑΣ. «ώστε να μην υλοποιηθούν τέτοιες παράνομες δράσεις και παράλληλα σας καλούμε να είστε σε ετοιμότητα ώστε να μην επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν κόμματα, ΜΚΟ, παρατάξεις, φορείς δημοτικούς χώρους και ιδιαίτερα αυτόν της πλατείας Δημοτικού Θεάτρου για να στήσουν «πανηγύρι» διανομής τροφίμων και άλλων ειδών με στόχο τον ευτελισμό των συνανθρώπων μας».
By