Σάββατο, 28 Μαρτίου, 2020

Γκιουλέκας: σύσκεψη με θέα την πισίνα

Σχέδια για το δήμο Θεσσαλονίκης και την επόμενη κάλπη

18.pisinaΣτο χώρο της πισίνας του Μακεδονία Παλλάς το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν και τα είπαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ομάδα Δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» μετά από κάλεσμα του επικεφαλής της.

Ο Κώστας Γκιουλέκας επικαλούμενος τις υποχρεώσεις του ως υφυπουργός Παιδείας δεν παραβρέθηκε νωρίτερα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου κάτι που προκάλεσε σχόλια.

Στη συνάντησή με τους δημοτικούς συμβούλους της ομάδας του πάντως (απουσίαζαν μόνοι οι “δικαιολογημένοι” Χάρης Αηδονόπουλος, Άννα Ευθυμίου και Γιώργος Ασπασίδης) σάλπισε αντιπολιτευτική αντεπίθεση στον Μπουτάρη από τον Σεπτέμβριο, είπε πως παρά τα καθήκοντα υφυπουργού δεν φεύγει απο το Δήμο και δήλωσε εκ νέου παρών στις δημοτικές εκλογές της 15ης Μαΐου 2014.

Αλλά όπως είπε με τη σύμφωνη γνώμη βέβαια του κόμματος, το οποίο με τη σειρά του δεν πρόκειται να βιαστεί να πάρει τις αποφάσεις του και αυτό θα το κάνει αφού πρώτα προχωρήσει στις απαιτούμενες μετρήσεις των… υποψήφιων υποψήφιων δημάρχων. Αποφάσεις από τη ΝΔ προς το τέλος του 2013 και βλέπουμε…

ΠΗΓΗ: neapolitika.wordpress.com

By