Δευτέρα, 6 Απριλίου, 2020

Παπαδημούλης: από παρουσιαστής, κατήγορος του Κοτρώτσου σε λίγα λεπτά

Σκηνές έντασης στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του δημοσιογράφου Σεραφείμ Κοτρώτσου

PapadimoulisΑπερίγραπτες σκηνές διαδραματίστηκαν χθες κατά την παρουσίαση βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου όταν στην αίθουσα μπήκαν απλήρωτοι εργαζόμενοι από την εφημερίδα «Αποκαλύψεις» που εξέδιδε ο δημοσιογράφος κατά το παρελθόν, ενώ ο Δημήτρης Παπαδημούλης έδωσε ρεσιτάλ πολιτικού κυνισμού.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι έκαναν έφοδο στην εκδήλωση, προπηλάκισαν φραστικά τον ίδιο αλλά και τους παρευρισκόμενους πολιτικούς και ανάγκασαν τους περισσότερους να αποχωρήσουν ενώ διεκόπη η παρουσίαση βιβλίου.

Οι απλήρωτοι εργαζόμενοι τά’βαλαν κυρίως με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που βρίσκονταν στο πάνελ και στην αίθουσα. Αποκάλεσαν «αλήτη» τον βουλευτή Δημήτρη Παπαδημούλη καθώς και τον Νίκο Κωνσταντόπουλο, οι οποίοι ήταν από τους παρουσιαστές του βιβλίου.

«Πού πας; Ολο λες, λες, για κάτσε να μας τα πεις κι εδώ» φώναξαν στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη,
Ο κ. Κοτρώτσος, αποδοκιμαζόμενος από τους εργαζομένους, πήρε το μικρόφωνο και επιχείρησε να εξηγήσει ενώπιον απλήρωτων εργαζομένων, κοινού και τηλεοπτικών συνεργείων γιατί έκλεισε η εφημερίδα «Αποκαλύψεις» και γιατί έμειναν απλήρωτοι οι άνθρωποι.

Οταν ήρθε η σειρά του Δημήτρη Παπαδημούλη να πάρει το λόγο όλοι έμειναν άφωνοι ακούγοντάς τον, σε λίγα δευτερόλεπτα, από συμπαρουσιαστής του βιβλίου να μεταμορφώνεται σε κατήγορο του Σεραφείμ Κοτρώτσου και να τον «αδειάζει» με τον πιο ωμό τρόπο προκειμένου να γίνει αρεστός στους απλήρωτους εργαζόμενους που έκαναν έφοδο.
«Σε τέτοιες συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, το κόμμα μου ο ΣΥΡΙΖΑ κι εγώ, είμαστε με τους εργαζομένους. Θεωρούμε απαράδεκτο σε ανθρώπους που προσέφεραν εργασία να μην πληρώνονται. Σκοπεύουμε να φέρουμε το θέμα στη Βουλή και να πάμε μαζί σας στην Επιθεώρηση Εργασίας για όποιες εκκρεμότητες έχετε με τον εργοδότη Κοτρώτσο. Είμαστε μαζί σας και χαιρετίζουμε και την παρέμβασή σας εδώ» είπε ο Δημήτρης Παπημούλης, χαιρετίζοντας ουσιαστικά την διάλυση της εκδήλωσης. (Η παρέμβασή του στο 4:45 του βίντεο)

Aμέσως μόλις έκλεισε την παρέμβασή του έκλεισε το μικρόφωνο και αποχώρησε από το πάνελ!

Ο Σεραφείμ Κοτρώτσος παρουσίαζε το νέο βιβλίο του «Wolf-Gang, Η Συμμορία του Λύκου (Το Σιδηρούν Παραπέτασμα των Μνημονίων)», εκδόσεις Λιβάνη, στο ξενοδοχείο Athens Plaza
Στο πάνελ των παρουσιαστών ήταν οι Νίκος Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Παπαδημούλης, Νικήτας Κακλαμάνης, Στέλιος Περράκης και ο πρώην ευρωβουλευτής Γιώργος Χατζημαρκάκης ενώ παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο Νίκος Χατζηνικολάου. Παρόντες στην παρουσίαση του βιβλίου του Σεραφείμ Κοτρώτσου ήταν οι βουλευτές Ρένα Δούρου, Κώστας Μαρκόπουλος, Γιώργος Βαρεμένος, Κώστας Τζαβάρας, Γιώργος Ντόλιος, Προκόπης Παυλόπουλος, Δημήτρης Στρατούλης και πολλοί άλλοι καθώς και ο Κώστας Λαλιώτης.

Δείτε το βίντεο:
[video_embed][/video_embed]

Πηγή: iefimerida.gr

By