Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Επίσημα Hello Moto δια χειρός Google

Διαθέσιμο σε 504 διαφορετικές εκδόσεις

motoXΜετά από δεκάδες διαρροές συμπεριλαμβανομένου των τελικών του τεχνικών χαρακτηριστικών και της εμφάνισης του, η Motorola παρουσίασε σήμερα επίσημα το Moto, το πρώτο smartphone το οποίο δημιουργείται υπό την εποπτεία της Google μετά την περσινή εξαγορά.

Όπως είχε ξεχωρίσει από τις φωτογραφίες, το Moto X είναι ένα αρκετά όμορφο smartphone με χαρακτηριστικές καμπύλες, ενώ το πίσω μέρος έχει ιδιαίτερο σχεδιασμό όπως μπορείτε να δείτε και από τις φωτογραφίες. Το βάρος του στα 130 γραμμάρια κρίνεται ικανοποιητικό ενώ το πάχος του διαφοροποιείται εξαιτίας της μεγάλης καμπύλης στο πίσω μέρος και κυμαίνεται από τα 5.6 χιλιοστά έως τα 10.4.

Στο μπροστινό μέρος ξεχωρίζει η AMOLED οθόνη 4.7′ ιντσών (RGB Matrix) με ανάλυση 720p κάτι που ισοδυναμεί με 316 ppi.

Η πίσω κάμερα των 10mp υπόσχεται πολύ καλές φωτογραφίες σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια δεύτερη κάμερα 2mp για βιντεοκλήσεις ενώ και οι δύο κάμερες μπορούν να κάνουν λήψη Full HD video στα 30 fps.

Η μεγάλη διαφορά του Moto X από τα υπόλοιπα smartphones δεν είναι μόνο το ότι κατασκευάζεται στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά κυρίως η δυνατότητα που δίνει στον υποψήφιο αγοραστή να το παραγγείλει όπως ακριβώς του αρέσει, επιλέγοντας μέσα από 4 διαφορετικά κριτήρια. Αυτά είναι το χρώμα στο πίσω μέρος του Moto X μέσα από μια συλλογή 18 χρωμάτων ενώ για το μπροστινό οι επιλογές περιορίζονται στο λευκό ή το μαύρο. Ο τρίτος τρόπος αφορά το χρώμα γύρω από την κάμερα καθώς και το χρώμα των πλαϊνών κουμπιών.

Τέλος είναι δυνατή η αναγραφή μέσω laser ενός μικρού κειμένου στο πίσω μέρος καθώς και η επιλογή Wallpaper με το οποίο το smartphone θα παραδοθεί στον χρήστη. Συνολικά, όλες οι διαθέσιμες εκδόσεις του Moto X που μπορούν να κατασκευαστούν φτάνουν τις 504.[space size=»10″]

Με μπαταρία 2.200 mAh, το Moto X αναμένεται προς το τέλος Αυγούστου αρχικά και στα πέντε δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών, με τιμή $199 για το μοντέλο των 16GB και $249 για το μοντέλο των 32GB με συμβόλαιο όμως 2 ετών.

ΠΗΓΗ: gsmarena.com

By