Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου, 2020

Κάλεσμα Καμμένου προς Μακρή να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ

Πρόσκληση στη Ραχήλ Μακρή, στους Χρήστο Ζώη και Μιχάλη Γιαννάκη να επιστρέψουν στους Ανεξάρτητους Έλληνες απηύθυνε ο Πάνος Καμμένος

makri-raxil

O κ. Καμμένος, μιλώντας στο STAR, επανέλαβε ότι η συζήτηση για τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας πρέπει να διεξαχθεί μετά τις εκλογές, ενώ συμπεριέλαβε στα υπό συζήτηση ονόματα και αυτό του Κώστα Καραμανλή.

«Εκείνο που προέχει είναι να ανακτήσει η Ελλάδα την εθνική της κυριαρχία και τη δημοκρατία της και μετά τις εκλογές, με μια ισχυρή κυβέρνηση -το πιθανότερο του ΣΥΡΙΖΑ– και με τους Ανεξάρτητους Έλληνες σε ρόλο ρυθμιστή και εγγυητή για σειρά σοβαρότατων ζητημάτων, μπορούμε να δούμε πρόσωπα για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, στα οποία συμπεριλαμβάνεται και εκείνο του Κώστα Καραμανλή», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καμμένος.

Για τη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή, δήλωσε: «με πίκρανε πάρα πολύ το ότι δεν είναι κοντά μας. Ήταν μια πολύ καλή βουλευτής, η οποία όμως συγκρούστηκε με τα στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Στεναχωρήθηκα που έφυγε η Ραχήλ, δεν ήταν κάτι εύκολο για μένα. Μακάρι να βγει αύριο, να καταλάβει ότι πρέπει να συνυπάρξει με τους άλλους συναδέλφους της και να γυρίσει πίσω».

Για τον Χρήστο Ζώη είπε πως θεωρεί ότι «δεν υπήρξαν πολιτικές διαφωνίες. Και με τον Μιχάλη Γιαννάκη δεν είχαμε καμία διαφορά πολιτική. Μακάρι και ο Μιχάλης Γιαννάκης αύριο να είναι κοντά μας. Γιατί όχι;».

Τέλος για τον ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι στο πρόγραμμα που παρουσίασε ο κ. Τσίπρας στην ΔΕΘ έχει υιοθετήσει και θέσεις των ΑΝΕΛ και τόνισε «έχουν κάνει βήματα και αυτοί», ενώ πρόσθεσε ότι «όπου δεν συμφωνούμε, δεν είναι ανάγκη να τα λύσουμε όλα».

Τέλος, απαντώντας επί της ουσίας στον Ν. Μαριά είπε ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια διολίσθηση και αν οι ΑΝΕΛ ψήφισαν τον νόμο για τις 100 δόσεις το έκαναν γιατί είναι θετικοί σε κάθε μέτρο της ελληνικής κυβέρνησης που ανακουφίζει έστω και έναν πολίτη.

Ο κ. Καμμένος γνωστοποίησε ότι ο κ. Μαριάς δεν παρέστη σε επιστημονική ημερίδα των ΑΝΕΛ διότι είχε προσκληθεί ο Νάιτζελ Φάρατζ και πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα ο ίδιος θα συναντηθεί με τους Ν.Φάρατζ και Μπέπε Γκρίλο.

By