Τετάρτη, 15 Ιουλίου, 2020

Καρφώματα ζήτησε ο Σαμαράς από τον Αντεντοκούνμπο

Ο Πρωθυπουργός υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον ευχαρίστησε που τιμά τα εθνικά χρώματα.

1003432Άρωμα ΝΒΑ στο Μέγαρο Μαξίμου την Τρίτη το μεσημέρι, όταν ο Αντώνης Σαμαράς υποδέχθηκε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Το νούμερο 15 των ντραφτ το καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον κόσμο, έφτασε εκεί συνοδευόμενος από τους γονείς του και τον περίμεναν εκτός από τον Πρωθυπουργό, ο υπουργός Πολιτισμού, Πάνος Παναγιωτόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Ανδριανού.

Ο κ.Σαμαράς κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον νεαρό άσο, μεταξύ άλλων του είπε: «Θέλω να σ’ ευχαριστήσω που τιμάς τα εθνικά μας χρώματα. Θέλω να σ’ ευχαριστήσω και να σου πω ότι είναι μεγάλη συγκίνηση, όλος ο Ελληνικός λαός έχει δει το πόσο αγωνίστηκες από μικρό παιδί, για να βοηθήσεις τα αδέλφια σου και έχεις γίνει παράδειγμα για πολλούς. Και θέλω να σου πω με μεγάλη συγκίνηση και κάτι ακόμα: Να το βγάλω, όπως το αισθάνομαι: Εύχομαι στην Αμερική να τους τρελάνεις με τα καρφώματά σου

Να είστε καλά, να είστε δυνατοί. Μας δίνεις πολύ μεγάλη χαρά και ευχαριστώ για το καπέλο. Θα σε παρακολουθούμε. Και ήθελα να ξέρετε ότι για μας είναι μια μέρα χαράς που σε βλέπουμε και όλη η Ελλάδα είναι πολύ συγκινημένη μαζί σου. Ευχαριστούμε εκεί που σηκώσατε τη σημαία με τον αδελφό σου. Τους δείξατε έξω και λίγο Ελλάδα».

Στη συνέχεια, του έδωσε σε εικόνισμα το Άξιο Εστί, λέγοντάς του «να σε φυλάει στις δύσκολες ώρες που θα έχεις εκεί, να τις κάνει πιο εύκολες».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By