Τρίτη, 7 Ιουλίου, 2020

Με… εφημερίδα θα μοιάζει το Facebook

Ο Ζούκερμπεργκ ξέρει ότι οι αλλαγές θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των χρηστών.

facebooknewsΣε μερικό lifting θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook προκειμένου να μοιάζει όλο και περισσότερο με εφημερίδα!

Όπως γράφει η εφημερίδα USA Today, το News Feed του δικτύου θα αποκτήσει εργαλεία εναλλαγής, ανάλογα με εκείνο που διαθέτουν οι ιστοσελίδες εφημερίδων, προκειμένου ο αναγνώστης να περιηγηθεί από μια κατηγορία ειδήσεων, για παράδειγμα τα αθλητικά, σε μια άλλη, όπως η οικονομία.

Με τη νέα εμφάνιση του News Feed, το Facebook επιτρέπει στα μέλη του να αναζητήσουν όλες τις κοινοποιήσεις των φίλων τους σε χρονολογική σειρά, να πληροφορηθούν για τις γνωστοποιήσεις διάσημων καλλιτεχνών – αλλά και για τα μέρη όπου εμφανίζονται -, καθώς επίσης και να παίξουν διάφορα διαδικτυακά παιχνίδια.

Παράλληλα, η νέα κεντρική σελίδα του Facebook θα διαθέτει μεγαλύτερες φωτογραφίες, ενώ και τα βίντεο είναι «πλουσιότερα» στο προφίλ του κάθε χρήστη.

«Υπάρχει χώρος στον κόσμο για να μπορεί ο καθένας να απολαμβάνει την προσωπική του εφημερίδα» δήλωσε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις αλλαγές ο ιδρυτής του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By