Τετάρτη, 12 Αυγούστου, 2020

Ο Σουμάχερ είχε τις αισθήσεις του όταν βγήκε από το νοσοκομείο

Ο Σουμάχερ δεν μίλησε, αλλά επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς με νεύματα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του

soumaxer mikael- michael

Κατά την διάρκεια της μεταφοράς του από την Γκρενόμπλ της Γαλλίας στη Λωζάνη της Ελβετίας, ο πρωταθλητής της Φόρμουλα-1 Μίκαελ Σουμάχερ φαίνεται να είχε τις αισθήσεις του, καθώς τον περισσότερο χρόνο είχε ανοικτά τα μάτια του, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της ελβετικής εφημερίδας Blick.

Η εφημερίδα εντόπισε την εταιρεία που πραγματοποίησε τη μεταφορά με ασθενοφόρο της και ο διευθυντής της επιβεβαίωσε το γεγονός χωρίς να δώσει καμία πληροφορία για την επιχείρηση.

Η μεταφορά του Μίκαελ Σουμάχερ οργανώθηκε από την οικογένειά του σαν επιχείρηση μυστικών υπηρεσιών, αναφέρεται στο δημοσίευμα. Η εταιρεία που αναλαμβάνει τη μεταφορά ασθενών υπέγραψε συμβόλαιο για τη μεταφορά ασθενούς από τη Γκρενόμπλ χωρίς να γνωρίζει για ποιόν επρόκειτο, αφού είχε δηλωθεί ψεύτικο όνομα.

Το μέλη του προσωπικού του ασθενοφόρου υποχρεώθηκαν να απενεργοποιήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα, όταν αντίκρισαν το πρόσωπο του Σουμάχερ, ο οποίος εμφανίσθηκε πολύ αδυνατισμένος μετά τις 170 ημέρες νοσηλείας του.

Ο Σουμάχερ δεν μίλησε, αλλά επικοινωνούσε με τους τραυματιοφορείς με νεύματα κατά τη διάρκεια της διαδρομής μήκους 200 χιλιομέτρων ανάμεσα στη Γκρενόμπλ και τη Λωζάνη.

Η οικογένειά του ευχαρίστησε από την ιστοσελίδα της για τη θετική τους ενέργεια όλους όσοι διαβίβασαν τις ευχές τους για καλή ανάρρωση στον Μίκαελ.

Ο Μίκαελ Σουμάχερ βρίσκεται από τη Δευτέρα στο Centre Hospitalier Universitaire Vaudois της Λωζάνης, ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Ελβετίας, με διακεκριμένους ειδικούς στη νευρολογία.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By