Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου, 2020

Περιορισμένα προβλήματα από τις έντονες βροχοπτώσεις 

 H Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον ΄Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα

kairos2

Μικρής έκτασης προβλήματα σημειώθηκαν νωρίς το απόγευμα στην Αττική, κυρίως στα βόρεια, έπειτα από τις έντονες βροχοπτώσεις.

Κλειστός λόγω αυξημένης συγκέντρωσης νερού είναι αυτή την ώρα ο δρόμος ΄Ανοιξης – Σταμάτας, στο ύψος του 27ου χιλιομέτρου. Στο σημείο ακινητοποιήθηκαν προσωρινά δύο οχήματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν περαιτέρω προβλήματα.

Επίσης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία δέχθηκε έξι κλήσεις για άντληση υδάτων από σπίτια στον ΄Αγιο Στέφανο, τη Δροσιά, τη Ροδόπολη, τον Διόνυσο και τη Σταμάτα.

Σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται λόγω των έντονων βροχοπτώσεων τα οχήματα στην παραλιακή οδό, στο ύψος του Ελληνικού και της Γλυφάδας, και στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Εξάλλου, χαλαζόπτωση σημειώθηκε στη Μαλακάσα και τον ΄Αγιο Στέφανο, χωρίς ωστόσο να αναφερθούν μέχρι αυτή την ώρα ζημιές.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ αναφέρει βελτίωση του καιρού από το απόγευμα σε όλη τη χώρα, ενώ αύριο αναμένονται σποραδικές βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ηπειρωτικά της χώρας κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες.

By