Τρίτη, 14 Ιουλίου, 2020

Στα χέρια της Eurobank η Proton Bank

Το ΤΧΣ και η τράπεζα θα συνεργαστούν με στόχο να υπογράφει δεσμευτική συμφωνία την προσεχή Δευτέρα

protonbankA.jpgΣτη Eurobank καταλήγει η Νέα Proton Bank. Όπως ανακοίνωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) η ολοκλήρωση της διαγωνιστικής διαδικασίας κατέληξε με προτιμητέο υποψήφιο αγοραστή τη Eurobank.

Το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και η τράπεζα θα συνεργαστούν με στόχο να υπογράφει δεσμευτική συμφωνία την προσεχή Δευτέρα.

Σύμφωνα με το ΤΧΣ, στη διαγωνιστική διαδικασία, πέραν της Eurobank έλαβαν μέρος και χρηματοοικονομικοί επενδυτές, ωστόσο μόνο η Eurobank κατέθεσε δεσμευτική προσφορά συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

To Σάββατο θα συνεδριάσει εκ νέου το Δ.Σ. του Ταμείου για να εξετάσει τις πρόσφορες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Η  ανακοίνωση του ΤΧΣ :

Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Νέας Proton Bank και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση της Νέας Proton Bank στην Eurobank.

Το ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου  2013.

Στη διαγωνιστική διαδικασία, πέραν της Eurobank έλαβαν μέρος και χρηματοοικονομικοί επενδυτές, ωστόσο μόνο η Eurobank κατέθεσε δεσμευτική προσφορά συμβατή με τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού.

Η Rothschild ενεργεί ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ για την εν λόγω συναλλαγή».

Η ανακοίνωση της Eurobank:

«Σήμερα, Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ) ολοκλήρωσε τη διαγωνιστική διαδικασία για την πώληση της Νέας Proton Bank και αποφάσισε να προχωρήσει με την πώληση της στην Eurobank.

Το ΤΧΣ και η Eurobank θα συνεργαστούν με στόχο να υπογραφεί δεσμευτική συμφωνία τη Δευτέρα 15 Ιουλίου  2013, μετά την υπογραφή της οποίας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση».

 

 

 

 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By