Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Στο υπουργείο Μεταφορών κάτοικοι του Ωρωπού για τις αυξήσεις στα διόδια

Διαδήλωσαν φωνάζοντας συνθήματα κατά των διοδίων στην περιοχή τους και κρατώντας πανό που έγραφαν «Κανένας συμβιβασμός. Έξω τα διόδια από τον Ωρωπό»

diodia

Συγκέντρωση πραγματοποίησαν κάτοικοι του Ωρωπού, μπροστά στο υπουργείο Μεταφορών, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αυξήσεις στο αντίτιμο των διοδίων.

Ο δήμαρχος Ωρωπού Γιάννης Οικονομάκος δήλωσε: «Συνεχίζουμε τις διαμαρτυρίες μας γιατί θεωρούμε καθρεφτάκια για ιθαγενείς αυτά που έχουμε πάρει μέχρι τώρα. Συνεχίζεται μια μεγάλη αδικία μοναδική στην Ελλάδα, και πιθανώς στον κόσμο, και θα πρέπει ο υπουργός να μας ακούσει και να καταλάβει ολοκληρωτικά το θέμα του δήμου Ωρωπού. Θα πρέπει να πάρει πίσω τις αυξήσεις και να ξεκινήσουμε από το μηδέν μια συζήτηση για να αρθεί αυτή η αδικία. Έχουμε 8 διόδια σε έναν δήμο, κυκλοφορούμε μέσα στον δήμο και πληρώνουμε διόδια. Πρέπει να ενσκήψει και να δώσει λύση».

Οι κάτοικοι του Ωρωπού που έφθασαν με πούλμαν αλλά και δικά τους μέσα μπροστά από το υπουργείο, έπειτα από πρόσκληση και του δήμου, διαδήλωσαν φωνάζοντας συνθήματα κατά των διοδίων στην περιοχή τους και κρατώντας πανό που έγραφαν «Κανένας συμβιβασμός. Έξω τα διόδια από τον Ωρωπό».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By