Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: «Η τριτοκομματική μνημονιακή κυβέρνηση καταρρέει»

 «Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του»

fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros
fosphotos.com | Panayiotis Tzamaros

Σκηνικό κατάρρευσης βλέπει πίσω από τις καταιγιστικές πολιτικές εξελίξεις ο ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγοντας ότι «θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

 «Η τρικομματική μνημονιακή κυβέρνηση καταρρέει κάτω από το βάρος των λαϊκών κινητοποιήσεων και της  αποτυχίας της πολιτικής της. Ήρθε η ώρα  το αίτημα της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας για την υπεράσπιση της δημοκρατίας και την ανατροπή του μνημονίου  να γίνει πραγματικότητα.

Δεν μπορεί για δέκατη μέρα να καταπατάται βάναυσα κάθε έννοια δημοκρατικής νομιμότητας. Τούτες τις ώρες δεν χωρούν ασάφειες και μισόλογα. Απαιτούνται καθαρές λύσεις. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του απέναντι στο λαό. Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ αποτέλεσε την αφορμή για την συγκρότηση ενός πλειοψηφικού μετώπου που επιζητά να σταματήσει ο κατήφορος για τον τόπο  και αξιώνει σεβασμό στη δημοκρατία.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ θα σταθεί στο ύψος των περιστάσεων ανταποκρινόμενος στις διαθέσεις της μεγάλης πλειοψηφίας της κοινωνίας συμβάλλοντας αποφασιστικά στην μεγάλη ανατροπή που θα ανοίξει το δρόμο στην ελπίδα».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By