Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άρον – άρον κλείσιμο του μετώπου Πολύδωρα επιδιώκει το Μαξίμου

Απαξιώνοντας τον έμπειρο βουλευτή για να μην τον αποπέμψει…

Polydoras

Κάτι μεταξύ lapsus linguae και… γκρίνιας του Βύρωνα Πολύδωρα για το γεγονός ότι έμεινε μόλις για λίγες ημέρες Πρόεδρος της Βουλής διαβλέπουν στο Μαξίμου πίσω από τις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα περί συνεννόησης της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή.

Η διάθεση απαξίας ήταν εμφανής από την πρώτη δήλωση της Νέας Δημοκρατίας, όταν η εκπρόσωπος του κόμματος Άννα Ασημακοπούλου έκανε λόγο για «περίεργη δήλωση…».

Σήμερα το πρωί, στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Χρύσανθος Λαζαρίδης σημειώνοντας, με νόημα, πώς «ευτυχώς δεν είναι πολιτικό θέμα και γι” αυτό μπορούμε να το συζητούμε πιο άνετα».

Στο επιτελείο Σαμαρά εξετάσθηκε, είναι η αλήθεια, το ενδεχόμενο αποπομπής του βουλευτή κυρίως διότι οι δηλώσεις του ήταν σε πλήρη αντίθεση με όσα είχε πει, λίγες ώρες πριν από το βήμα του Συνεδρίου, ο Αντώνης Σαμαράς.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρωθυπουργός είχε ρητώς αποκλείσει οποιαδήποτε σχέση με τους «νεοναζιστές» της Χρυσής Αυγής. Η προσπάθεια διευκρινήσεων, δε, του κ. Πολύδωρα, μέσω του ΣΚΑΙ, αντιμετωπίστηκε μάλλον σκωπτικά από το Μαξίμου που κατέληξε τελικά να απαξιώσει και όχι να αποπέμψει τον παλαίμαχο βουλευτή.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By