Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αερομεταφορά στην Αθήνα για τον φίλαθλο του Εθνικού

Που τραυματίστηκε στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών στον αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού

aerometakomidi-stin-athina-gia-ton-filathlo-tou-ethnikou

Με αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας που έφθασε στο Ηράκλειο, λίγο μετά τις 12 μ.μ, μεταφέρεται στην Αθήνα ο 47χρονος φίλαθλος του Εθνικού που τραυματίστηκε στη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών στον αγώνα Ηρόδοτου – Εθνικού, στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού στο Ηράκλειο.

Ο 47χρονος υπέστη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εισήχθη στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου αναφέρει τα εξής: «Ο ασθενής νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση και γίνεται η αερομετακομιδή του σε Νοσοκομείο των Αθηνών».

Υπενθυμίζεται ότι ο 47χρονος μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα με πλήρη απώλεια συνειδήσεως και σε κρίσιμη κατάσταση στο «Βενιζέλειο». Δια του αξονικού τομογράφου διεγνώσθη βαριά εγκεφαλική αιμορραγία συνεπεία ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος.

Οι διαπιστώσεις προέρχονται από τους ιατρούς του Βενιζελείου Νοσοκομείου, που έχουν εξετάσει τον πάσχοντα, οι οποίοι βεβαιώνουν τη μη ύπαρξη εμφανών σωματικών κακώσεων.

Εξάλλου, σήμερα το πρωί, έλαβε εντολή ιατροδικαστής που εξέτασε τον ασθενή να συντάξει ιατροδικαστική έκθεση, η οποία και αναμένεται.

Στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται ένας ακόμη φίλαθλος του Εθνικού, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή του. Πρόκειται για έναν 37χρονο, ο οποίος έχει τραυματισθεί στο κεφάλι.

Για τα επεισόδια έχουν συλληφθεί τρία άτομα ηλικίας 22, 24 και 27 ετών που οδηγούνται στον εισαγγελέα Ηρακλείου, ενώ αναζητείται ένα άτομο ακόμα που φέρεται να έχει ταυτοποιηθεί από την αστυνομία.

By