Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Στο χειρουργικό τραπέζι όλα τα κέντρα του πρώην ΙΚΑ- Ανοικτά όλο το 24ωρο

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ- Όλα τα κέντρα του πρώην ΙΚΑ, νυν ΕΟΠΥΥ θα λειτουργούν στο άμεσο μέλλον με 4-5 βασικούς γιατρούς (οι 3 εξ αυτών είναι παθολόγος, καρδιολόγος και χειρούργος)

giatroi600_111113

Όλα τα κέντρα του πρώην ΙΚΑ, νυν ΕΟΠΥΥ θα λειτουργούν στο άμεσο μέλλον με 4-5 βασικούς γιατρούς (οι 3 εξ αυτών είναι παθολόγος, καρδιολόγος και χειρούργος).

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thepaper αυτό είναι το σχέδιο του υπουργείου Υγείας για τα υποκαταστήματα του πρώην ΙΚΑ (Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων) και ουσιαστικά αποτελεί μία συνέχεια στο story που λέγεται Υγεία και το οποίο ακόμη αργεί να τελειώσει. Όπως άλλωστε επιβεβαιώνουν και οι δηλώσεις του υφυπουργού Υγείας, Αντώνης Μπέζας  στη Βουλή. «Αυτό, που συμβαίνει με τους ιατρούς-  υπαλλήλους του ΕΟΠΥΥ που το πρωί απεργούν στις Μονάδες Υγείας του ΕΟΠΥΥ και το απόγευμα δέχονται ασφαλισμένους στα ιδιωτικά τους ιατρεία με πληρωμή από τον ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να συνεχιστεί. Από αύριο διακόπτονται οι συμβάσεις τους με τον ΕΟΠΥΥ» δήλωσε.

Την ίδια στιγμή, προωθείται σχέδιο ώστε τα εν λόγω κέντρα να λειτουργούν επί 24ώρου βάσεως γεγονός που ήδη έχει διαρρεύσει στον ιατρικό κόσμο που είναι αντίθετος γι’αυτό και πολλοί ιατροί ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους!

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου

(Visited 1 times, 1 visits today)
By