Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Απίστευτες καταστάσεις στον Άρη -καταγγελία για απειλή με μαχαίρι από τον προπονητή!

Φοβερά πράγματα φαίνεται να συμβαίνουν στον Άρη καθώς γνωστοποιήθηκε μια απίστευτη καταγγελία από μέλος του γραφείου της ΠΑΕ για τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

ÁÑÇÓ - ÊÁÓÔÏÑÉÁ(Ã ÅÈÍÉÊÇ 2014-2015)Ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κυπριχτσής κατήγγειλε πως την προηγούμενη Τετάρτη ο προπονητής των κίτρινων του επιτέθηκε και προσπάθησε να τον τραυματίσει με μαχαίρι ή άλλο αιχμηρό αντικείμενο!

Ο δημοσιογράφος φέρεται πως κατήγγειλε το γεγονός, ενώ διαθέτει και ιατρική γνωμάτευση από το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για τον τραυματισμό του.

Υποστήριξε πως ακόμη δεν έχει υποβάλει μήνυση και ότι πρόκειται να το κάνει μόνο αν ο Καλαϊτζίδης αρνηθεί να ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό. Υποστηρίζει επίσης πως η καταγγελία έχει γίνει στο αστυνομικό τμήμα του Χαριλάου, στο οποίο ο Καλαϊτζίδης θα κληθεί για να δώσει εξηγήσεις.

Από την πλευρά του ο τεχνικός του Αρη επιβεβαιώνει ότι υπήρξε επεισόδιο, αλλά διαψεύδει κατηγορηματικά τα περί μαχαιριού ή αιχμηρού αντικείμενου. Απειλεί μάλιστα να υποβάλει μήνυση για συκοφαντία.

Στο περιστατικό αυτό αναφέρθηκε και ο πρόεδρος κ.Γαλανός με νέες δηλώσεις του. «Έγινε κάτι πολύ σοβαρό στα γραφεία μας την περασμένη Τετάρτη με πρωταγωνιστή τον Καλαϊτζίδη. Έπρεπε να είχε φύγει από εκείνη τη μέρα, με αυτόφωρες διαδικασίες. Για εμάς έχει τελειώσει από τον Άρη. Υπάρχουν ήδη προδικαστικές αποφάσεις και μηνυτήρια αναφορά.

Ο κόσμος το ΄χει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι, αλλά για το καλό του Άρη δεν μιλήσαμε. Δώσαμε εντολή να μην βγει τίποτα προς τα έξω, μόνο για το καλό του συλλόγου. Στον Ερασιτέχνη το γνώριζαν και βγήκαν να κάνουν ανακοίνωση… Προσωπικά δεν μπορώ να πω περισσότερα. Δεν θα είμαι εγώ αυτός που θα το πει δημόσια. Αλλά εάν αυτό βγει στον αέρα θα το βάλει το CNN, είναι τόσο σοβαρό το θέμα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για το γεγονός πως ο ΑΣ Άρης τον έχει καλέσει σε απολογία, σχολίασε: «Βρίσκομαι στην Αθήνα για να μιλήσω με υποψήφιους προπονητές για τον Άρη. Για εμένα ο Καλαϊτζίδης έχει τελειώσει, έχω ήδη έτοιμο υπηρεσιακό προπονητή, αλλά με αυτά που κάνουν στον Ερασιτέχνη, ρεζιλεύουν τον σύλλογο. Πρέπει να σταματήσει το ρεζιλίκι σε βάρος του συλλόγου».

By