Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Από μέρα σε μέρα η έκδοση του Άγγελου Φιλιππίδη

Η υπεράσπιση Φιλιππίδη δεν έχει ασκήσει κανένα ένδικο μέσο κατά του εντολέα της προκειμένου να επισπευθεί η έκδοσή του στην Ελλάδα

aggelos-filipidis-arxeiou

Από μέρα σε μέρα αναμένεται η επιστροφή του Άγγελου Φιλιππίδη στην Αθήνα, η οποία αναμένεται να δώσει νέα τροπή στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Η δημοσιογράφος του MEGA, Αλεξία Τασούλη, επικοινώνησε με την τουρκάλα δικηγόρο του κ. Φιλιππίδη, Σεϊντά Γιλντιρίμ η οποία δήλωσε για το θέμα της έκδοσης του πελάτη της στην Ελλάδα: «Περιμένουμε να φτάσουν στην Τουρκία τα έγγραφα από την Ελλάδα για την έκδοσή του. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία έκδοσης. Κατ’αρχάς πρέπει να φτάσουν στην Τουρκία τα έγγραφα και στη συνέχεια θα υπάρξει ακρόαση στην Τουρκία και θα αποφασίσει το δικαστήριο».

Η ίδια είπε πως ο κ. Φιλιππίδης δεν έχει ζητήσει να γίνει προσπάθεια να μην εκδοθεί στην Ελλάδα. Τα έγγραφα, που αναμένουν οι τουρκικές Αρχές είναι 120 σελίδες, μεταφράζονται από το υπουργείο Εξωτερικών και θα παραδοθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο ίδιος ο Άγγελος Φιλιππίδης έχει δηλώσει ότι παραιτείται από κάθε διεκδίκηση και ζητά να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. Στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης είναι τα δάνεια που δόθηκαν επί ημερών του Άγγελου Φιλιππίδη στον επιχειρηματία Δ. Κοντομηνά ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρο την καταβολή εγγύησης μαμούθ ύψους 5 εκ. ευρώ, αλλά και τα δάνεια που δόθηκαν στο ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα, οι οποίοι είναι άφαντοι και φήμες θέλουν να βρίσκονται κάπου μεταξύ Ομάν, Βενεζουέλας και Άμπου Ντάμπι.

Δείτε το σχετικό video:

[video_embed][/video_embed]

 

Τα ακίνητα του ζεύγους Γριβέα-Βάτσικα

Σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής» το ζεύγος Γριβέα – Βάτσικα επένδυσε τεράστια ποσά σε ακίνητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό μεταξύ των οποίων σπίτι στο city του Λονδίνου στην οδό Fleet Street, ιδιόκτητα γραφεία στο Μπερνφορντ δίπλα στον Τάμεση, διαμέρισμα στις Βρυξέλλες δευτέρου ορόφου 240 τετραγωνικών αλλά και στις γαλλικές Άλπεις πολυτελές σαλέ 180 τμ σε οικόπεδο 3,5 στρεμμάτων.

Στην Ελλάδα, η συλλογή ακινήτων αποτελείται μεταξύ άλλων από πύργο στο Οίτυλο της Μάνης , πετρόκτιστη βίλα στην παλαιά Πεντελη 316 τ.μ. αλλά και ακίνητο στον οικισμό Βούτυρο Ευρυτανίας σε οικόπεδο 469 τμ.

Σχολιάζοντας τις πληροφορίες περί έρευνας της Δικαιοσύνης στην εταιρεία master holding συμφερόντων Άγγελου Φιλιππίδη ο επιχειρηματίας Πέτρος Στάθης δήλωσε: «Η εταιρεία Master Holding που αναφέρεται και στην οποία επένδυσα μέσω του χρηματιστηρίου στο Μαυροβούνιο το ποσό των 7.000 ευρώ το φθινόπωρο του 2010 δεν προχώρησε σε καμία δραστηριότητα και δεν είχε καμία τραπεζική συναλλαγή από οποιαδήποτε τράπεζα συμπεριλαμβανομένου και του ΤΤ και βρίσκεται υπό εκκαθάριση».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By