Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» φανερά ανέτοιμοι έχασαν 4-0 από την Βαλενσιέν.

ValenciennesΤο συμπέρασμα που βγαίνει από την εικόνα που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός στην ήττα με 4-0 από την Βαλενσιέν, είναι οτι οι «πράσινοι» θέλουν δουλειά και ενίσχυση.

Δουλειά γιατί παίκτες όπως ο Μέντες, ο Τριανταφυλλόπουλος και ο Καπίνο παρουσιάστηκαν ανέτοιμοι και ενίσχυση, γιατί στην αμυντική γραμμή της ομάδας υπάρχει έλλειψη ποιότητας.

Όσον αφορά τον πρώτο τομέα, σε αυτόν οφείλονται τα 3 πρώτα γκολ που δέχθηκαν οι «πράσινοι», με τον Ολλανδό μέσο να έχει εμπλοκή σε όλα αυτά.

Στο πρώτο άφησε κενό χώρο στον Ντα Σίλβα να σουτάρει, στο δεύτερο σε κατάφερε να κόψει τον Ντοσεβί, ενώ στο τρίτο ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο, μετά από την άστοχη έξοδο του τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού.

Και όλα αυτά, να σκεφτεί κανείς, πως έγιναν μεταξύ του 12ου και του 25ου λεπτού.

Στην επανάληψη, το «τριφύλλι» βελτιώθηκε, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Μπαϊράμι στο 58′ και στο 78′ ο Σαέζ, με την βοήθεια της τύχης διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Παναθηναϊκός: Καπίνο, Μαρινάκης (61′ Αναστασόπουλος), Νάνο (61′ Χουχούμης), Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος (46′ Ρισβάνης), Μέντες (74′ Κουσίδης), Ζέκα, Δώνη (61′ Λαγός), Μπαϊράμι, Μουζακίτης (46′ Γιαννιτσάνης), Ντίνας.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By