Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βουδούρης – Ζαχαριάς «διέσωσαν» έμπορο ναρκωτικών

Οι σημερινοί βουλευτές Βουδούρης (ανεξάρτητος) και Ζαχαριάς (ΣΥΡΙΖΑ) ψήφισαν να συνεχίσει ο επίορκος υπάλληλος την εργασία του σε νοσοκομείο, όπως αποκαλύπτει η Real της Κυριακής.

voudouris kouvelisΑνενόχλητος συνεχίζει να εργάζεται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης ο 39χρονος Νικόλαος Κατιρτζής, ο οποίος πριν από μερικές μέρες συνελήφθη δεύτερη φορά για ναρκωτικά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real, ο ίδιος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν με την κατηγορία της εμπορίας και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, για να συνεχίζει και πάλι να εργάζεται στο νοσοκομείο. “Ολα αυτά, σύμφωνα με την εφημερίδα, με ομόφωνη απόφαση του δεκαμελούς διοικητικού συμβουλίου – ανάμεσά τους και δύο μέλη του που αργότερα εξελέγησαν βουλευτές – του Περιφεριακού Συστήματος Υγείας και Πρόνοιας Πελοποννήσου.

Τα μέλη του το 2004 υπέγραψαν την απόφαση και ο νυν ανεξάρτητος βουλευτής – που τότε ήταν πρόεδρος του ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης, ο τότε αντιπρόεδρος Ιωάννης Λαουδιάς, αλλά και ο νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κωσταντίνος Ζαχαριάς. Επίσης, υπογράφουν και τα υπόλοιπα μέλη: Ιφιγένεια Συκαρά, Λεωνίδας Παρασκευόπουλος, Γεώργιος Ρουμελιώτης, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, Αναστάσιος Γκόφς και Θεόδωρος Πισιμίσης.

boudourisrealnewsΣημειώνεται ότι ο Κατιρτζής συνελήφθη, μαζί με ένα ακόμα άτομο, στις 11 Απριλίου, μέσα στο σπίτι στην Τρίπολη. Ωστόσο, δεν ήταν η πρώτη φορά που απασχόλησε τις αρχές. Σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του «είχε  κατηγορηθεί πάλι στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών και μάλιστα για εμπορία ηρωίνης. Για το λόγο αυτό τελούσε υπό περιοριστικούς όρους  έως τις αρχές του 2008».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, από το 1997 που συνελήφθη και από το 1998 που καταδικάστηκε φαίνεται να μπαινο-βγαίνει εναλλάξ στη φυλακή και στο νοσοκομείο, κατά το δοκούν και με τις ευλογίες του ΔΣ του ΠεΣΥΠ Πελοποννήσου.

 

By