Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Βουλευτής καταθέτει επερώτηση για τον εαυτό του

Μητρόπουλος ερωτά για Μητρόπουλο! Δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ορισμένοι βουλευτές, όπως για παράδειγμα ο Αλέξης Μητρόπουλος από τον ΣΥΡΙΖΑ που κατέθεσε στη βουλή ερώτηση για τον …εαυτό του!

ÓÕÆÇÔÇÓÇ ÓÔÇ ÂÏÕËÇ ÃÉÁ ÔÇÍ ÐÑÏÓÐÁÈÅÉÁ ÅÎÙÄÉÊÁÓÔÉÊÏÕ ÓÕÌÂÉÂÁÓÌÏÕ MÅ ÔÇÍ SIEMENS  (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Απίστευτο; Κι όμως, με την ερώτηση αυτή με θέμα «πρωτοφανής φορολογική τρομοκρατία σε βάρος βουλευτή», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως προσπαθεί να λύσει τις διάφορες του με το ΣΔΟΕ και την εφορία για το 1 εκατ. δολάρια που έλαβε ως δικηγορική αμοιβή.

Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως, που επιχειρεί μέσω αυτής της οδού να δώσει λύση στο «πρόβλημα» του, αφού προς καιρού είχε καταθέσει ερώτηση που ζητούσε να εκδοθεί απόφαση με την οποία θα απαλλασσόντουσαν των φορολογικών ελέγχων όσοι είχαν επαναπατρίσει χρήματα με το νόμο Αλογοσκούφη.

Στην ερώτηση δε, που κατέθεσε ζητά μεταξύ άλλων να μάθει εάν σκοπεύουν και πότε οι υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών να του επιστρέψουν τα παρανόμως κατακρατούμενα επαγγελματικά του βιβλία και εάν υπάρχει σε εξέλιξη κυβερνητικό σχέδιο φορολογικής του τρομοκράτησης και εκφοβισμού του, για να λάβει τα μέτρα προστασίας ο ίδιος και η οικογένειά του.

(Visited 1 times, 1 visits today)
By