Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γαλάζιο «αντάρτικο» για τις αποζημιώσεις της ΕΡΤ

Σαφές μήνυμα στην κυβέρνηση ότι δεν πρόκειται να υπερψηφίσει το άρθρο 108 του πολυνομοσχεδίου που αφορά στις αποζημιώσεις της ΕΡΤ, έστειλε ο βουλευτής της ΝΔ Δ. Τζαμτζής.

vouli-olomeleiaΑπευθυνόμενος στους υπουργούς της κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ υποστήριξε ότι το άρθρο που δίνει 80 εκατ. επιπλέον στους απολυμένους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, δεν θα περάσει. «Θα δώσουμε ογδόντα εκατομμύρια επιπλέον την ώρα που μέχρι τώρα λέγαμε ότι η ΕΡΤ είναι δημόσιος τομέας; Θα τους αποζημιώσουμε τώρα ως ιδιωτικός τομέας; Ξεχάστε το, κύριοι Υπουργοί. Σας το λέω ευθύς εξαρχής. Ξεχάστε το! Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Τα λεφτά αυτά χρειάζονται για να καλυφθούν άλλες τρύπες», είπε ο Δ. Τζαμτζής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν κι άλλοι βουλευτές της ΝΔ, περίπου 10 στον αριθμό που διαφωνούν με το συγκεκριμένο άρθρο, ενώ ο εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Οδ. Κωνσταντινόπουλος κάλεσε την κυβέρνηση να είναι ιδιαίτερα προσεχτική. «Ο υπάλληλος της ΕΡΤ θα πάρει 80.000 αποζημίωση και μετά από λίγες ημέρες θα επαναπροσληφθούν στην ΕΡΤ με αορίστου χρόνου; Για ένα δημοσιογράφο δηλαδή. Δεν πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτό;».

(Visited 1 times, 1 visits today)
By