Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κτηνοτρόφοι Αγνό: Ως Μάννα περιμένουν λεφτά από τα σούπερ μάρκετ

 AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Οι κτηνοτρόφοι έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες κατασχέσεις χείρας τρίτων, λόγω των συσσωρευμένων προς αυτούς οφειλές της γαλακτοβιομηχανίας, οι οποίες έφθαναν τα 2,8 εκατ. ευρώ

agno

Καταρχήν συμφωνία με λιανεμπορικές αλυσίδες έκλεισαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι κτηνοτρόφοι που «μετρούν» ανεξόφλητες οφειλές από την γαλακτοβιομηχανία Αγνό, που παραμένει εδώ και καιρό ανενεργή. Συγκεκριμένα σούπερ μάρκετ, ενημέρωσαν τους κτηνοτρόφους που κάποτε συνεργάζονταν με την Αγνό, ότι λεφτά που θα έπρεπε να δώσουν στην εταιρεία θα τα δώσουν σε αυτούς.

Και ο λόγος είναι απλός: οι κτηνοτρόφοι έχουν ξεκινήσει τους τελευταίους μήνες κατασχέσεις χείρας τρίτων λόγω των συσσωρευμένων προς αυτούς οφειλές της γαλακτοβιομηχανίας, οι οποίες έφθαναν τα 2,8 εκατ. ευρώ.

Σήμερα με το δικαστικό αυτό μέτρο, οι κτηνοτρόφοι έχουν κατασχέσει 850.000 ευρώ και άμεσα παραλαμβάνουν άλλες 50.000 ευρώ.

Εντωμεταξύ, πηγές της αγοράς αναφέρουν ότι το μέλλον της ιστορικής γαλακτοβιομηχανίας θα έχει κριθεί μέχρι και 15 Δεκεμβρίου. Οι ίδιες πληροφορίες τονίζουν ότι τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα εμφανιστεί ο νέος ιδιοκτήτης της εταιρείας αλλάζοντας επί της ουσίας σελίδα στην ιστορία της.

Δέσποινα Καραγιαννοπούλου 

(Visited 1 times, 1 visits today)
By