Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης για αιγιαλούς: Nα μην βγάλουμε κανένα φράγκο;

«Βρίζουν την ιδέα ότι πρόκειται το κράτος να βγάλει λεφτά από τους αιγιαλούς»

syriza660

Σφοδρή επίθεση στην αντιπολίτευση με αφορμή το προωθούμενο νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς, εξαπέλυσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΒΗΜΑ fm κατηγορεί τα κόμματα που αντιδρούν λέγοντας: «Βρίζει τώρα το σύμπαν, το νομοσχέδιο για τους αιγιαλούς. Ο Τσίπρας, ο Κουβέλης, όλοι αυτοί που είδαμε… Το έχουν δει το νομοσχέδιο; Όχι , αφού δεν έχει κατατεθεί ακόμη. Δεν βρίζουν επειδή δεν τους αρέσει το άρθρο ένα, πέντε, δέκα, αφού δεν το έχουν διαβάσει ακόμη, αφού δεν υπάρχει. Βρίζουν την ιδέα ότι πρόκειται το κράτος να βγάλει λεφτά από τους αιγιαλούς» και προσθέτει χαρακτηριστικά «Για καθίστε, ρε μάγκες. Έχουμε τον μεγαλύτερο αιγιαλό στον πλανήτη. Να μην βγάλουμε κανένα φράγκο, να βρει και κανένας άνθρωπος δουλειά, να μειωθούν οι φόροι να περνάμε καλύτερα; Να τα έχουμε μονίμως έτσι, επειδή γουστάρει ο Τσίπρας, ο Κουβέλης ή ο κάθε αριστερός;»

Ο κ. Γεωργιάδης υποστηρίζει πως πρέπει να μπουν κανόνες , ωστόσο επισημαίνει πως οι αντιδράσεις δεν είναι για αυτό τον λόγο. «Δεν λένε να μπουν κανόνες. Λένε «αξιοποίηση του αιγιαλού»; Ξεπούλημα, οι προδότες, οι γερμανοτσολιάδες, οι δοσίλογοι! Εδώ δεν ξέρουν ακόμη τι θα κάνουμε! Η οξεία διαβούλευση υπάρχει ακριβώς για να τίθενται διάφορες ιδέες και να αλλάζουν. Ξέρεις πόσο αλλάζει ένα νομοσχέδιο από την κατάθεση μέχρι την ψήφιση;» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

By