Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γεωργιάδης: Π…τάνες του ΣΥΡΙΖΑ οι υπάλληλοι της Βουλής!

adonis nd geordiadis boyli vouli

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια ανασκεύασε και παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι.

syrizavouliΞέσπασε ο Αδ. Γεωργιάδης εναντίον των υπαλλήλων της Βουλής που ψήφισαν το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του συλλόγου τους. Νωρίς σήμερα το πρωί, στο εντευκτήριο της Βουλής, χαρακτήριζε τους υπαλλήλους «Π…τάνες του ΣΥΡΙΖΑ» και έλεγε ότι πρέπει να απολυθούν!

Όσα είπε ακούσθηκαν ευκρινέστατα από παριστάμενους. Όπως είναι φυσικό, προκλήθηκε αναστάτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Συλλόγου των Υπαλλήλων Γ. Σιαμπάνης επικοινώνησε με τον Βουλευτή της ΝΔ και (όπως λέει ο Πρόεδρος) ανασκεύασε και παραδέχθηκε ότι δεν έπρεπε να μιλήσει έτσι.

Υπενθυμίζεται ότι την θέση του ότι πρέπει να απολυθούν οι υπάλληλοι της Βουλής που ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ ο Αδ. Γεωργιάδης την έχει εκφράσει στην εκπομπή της Π. Τσαπανίδου στον «ΣΚΑΪ», την Δευτέρα.

null
Συγκεκριμένα ο Αδ. Γεωργιάδης είπε: «Κατά τεκμήριο στη Βουλή οι άνθρωποι διορίσθηκαν με ρουσφέτι. Στη Βουλή δεν υπήρχε ΑΣΕΠ όλα τα χρόνια της μεταπολίτευσης, είχε εξαιρεθεί η Βουλή από το ΑΣΕΠ – τώρα τη βάλαμε με το μνημόνιο – και τα κόμματα κατά κόρον διόριζαν τους δικούς τους ανθρώπους. Γίνονται προ 20 ημερών εκλογές μεταξύ των εργαζομένων της Βουλής. Το ένα ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ – ΝΔ, το άλλο ψηφοδέλτιο πρώην ΠΑΣΟΚ – πρώην ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή έρχονται μόνοι τους αυτοί και λένε εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι το ΠΑΣΟΚ και εμένα που με διόρισε ως ρουσφέτι η ΝΔ, επειδή τώρα δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να μου δίνει αυτά τα οποία μου έδινε, τους 16, τους 18 μισθούς, τα προνόμια, τα μπόνους, πάω τώρα, και που πάω να βρω καταφύγιο; Που προσφεύγω;

Στον ΣΥΡΙΖΑ, εις την αγκάλη του Αλέξη Τσίπρα. Τι είναι δηλαδή ο κ. Τσίπρας σήμερα στην Ελλάδα; Εκπροσωπεί αυτή την Ελλάδα του παρελθόντος, αυτή την Ελλάδα που μας οδήγησε στη χρεοκοπία, αυτή την Ελλάδα που όλοι λέγαμε ότι θέλουμε να αλλάξουμε. Αυτή όλη η Ελλάδα που δεν θέλει να αλλάξει τίποτα και θέλει να συνεχίσει να απομυζά όλες τις ζωές ημών των υπολοίπων έχει πάει όλη στον ΣΥΡΙΖΑ, μπας και τους σώσει ο Αλέξης Τσίπρας. Αυτό ζούμε. Κανονικά θα έπρεπε όλοι αυτοί οι υπάλληλοι που διορίσθηκαν με το ρουσφέτι του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, εφόσον αποφάσισαν να γίνουν πρώην ΠΑΣΟΚ και πρώην ΝΔ να παραιτηθούν από τη Βουλή, γιατί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ τους έβαλε. Να είμαστε συνενοημένοι.

Τα ρουσφέτια να πούμε του κομματικού συστήματος μας κάνουν και τα θύματα. Εγώ θα τους απέλυα όλους μαζί μόνο και μόνο για να μάθουν ότι είναι αχάριστοι πέραν των άλλων».

 

By